Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του ΤΗΕC64 Mini

 

Την περασμένη χρονιά κυκλοφόρησε το ΤΗΕC64 Mini, μία μίνι έκδοση του θρυλικού Commodore 64 με 64 προ-εγκατεστημένα κλασικά παιχνίδια, σκορπώντας ενθουσιασμό στους περισσότερους λάτρεις του retro gaming. Ωστόσο, υπήρξαν κι αρκετοί χρήστες που εξέφρασαν τα παράπονά τους, τα οποία κυρίως αφορούσαν το γεγονός πως το πληκτρολόγιο δεν ήταν λειτουργικό.

Η Retro Games Ltd., η εταιρεία που μας παρουσίασε το ΤΗΕC64 Mini, φαίνεται ότι άκουσε τα παράπονα των χρηστών, αφού ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ήδη τον διάδοχο της μίνι κονσόλας, ο οποίος έρχεται με πλήρως λειτουργικό πληκτρολόγιο και θα ονομάζεται “TheC64”. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τις πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου μοντέλου της επερχόμενης κονσόλας.

Δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου TheC64, ενώ οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν δεν απεικονίζουν την «τελική» έκδοση της retro κονσόλας. Ωστόσο, γνωρίζουμε σίγουρα πως πρόκειται για μία πλήρους μεγέθους κονσόλα που θα αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού Commodore 64.

Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας, αλλά υποσχέθηκε ότι θα διατεθεί εντός του 2019.

 

Μπορείς να δεις ακόμη