Βάλε τη σούπα στην καθημερινότητά σου με το «My daily soup» της Moulinex !

 

 

Με τη συσκευή «My daily soup» της Moulinex η παρασκευή σούπας έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ, κι όπως δηλώνει και το όνομα της, αποτελεί πλέον καθημερινή συνήθεια κι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής σου. Μπορείς να προετοιμάσεις το γεύμα σου εύκολα και γρήγορα. Με δύο απλές κινήσεις και μέσα σε λίγα λεπτά η σούπα σου είναι έτοιμη.

Γιατί όμως να αποκτήσεις μια τέτοια συσκευή;

 

Τα οφέλη της σούπας

Η σούπα είναι μια από τις πιο ωφέλιμες τροφές, κυρίως για 3 λόγους:

  1. Περιέχει μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών.
  2. Περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού.
  3. Αποτελεί μια ελαφριά επιλογή γεύματος για κάθε ώρα της ημέρας.

 

 

 

 

Γιατί να προτιμήσεις το «My daily soup» κι όχι κατσαρόλα

Το «My daily soup» της Moulinex, είναι σχεδιασμένο γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο: να εντάξει τη σούπα στην καθημερινότητά σου κάνοντας την παρασκευή της πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ, προσφέροντάς σου στο πιάτο την πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σούπα που έχεις δοκιμάσει!

 

Ευκολία

Ετοιμάζοντας τη σούπα στην κατσαρόλα σου, χρησιμοποιείς περισσότερα σκεύη, κατσαρόλα, κουτάλα, ραβδομπλέντερ, αν τη θέλεις βελουτέ. Καταλήγουν λοιπόν όλα αυτά στο νεροχύτη. Με το «My daily soup» της Moulinex όμως δεν καταλήγει στο νεροχύτη κανένα από τα παραπάνω σκεύη, παρά μόνο η συσκευή της Moulinex.

 

 

Προστασία των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών

Το «My daily soup» της Moulinex μαγειρεύει σε θερμοκρασία έως 100°C, γρήγορα και με κλειστό σκεύος. Μόλις τελειώσει το μαγείρεμα και χωρίς να ανοιχθεί το καπάκι, το περιεχόμενο πολτοποιείται με τη βοήθεια των ανοξείδωτων λεπίδων που διαθέτει.

Όλος αυτός ο κύκλος λειτουργίας έχει βασιστεί στην προσπάθεια της Moulinex για προστασία των πολύτιμων κι ευαίσθητων συστατικών της σούπας, γιατί ως γνωστό οι βιταμίνες και τα πολύτιμα στοιχεία των τροφών καταστρέφονται από το πολύωρο μαγείρεμα σε ανοιχτό σκεύος και σε υψηλή θερμοκρασία.

Επιπλέον, αν προτιμάς τη σούπα σου βελουτέ ή με μικρά κομματάκια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και μπλέντερ, πράγμα που σημαίνει ότι η σούπα σου θα οξειδωθεί ακόμα περισσότερο. Αν όμως προσέχεις την υγεία σου και θέλεις να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, το «My daily soup» της Moulinex μπορεί να σου προσφέρει την απόλυτη σούπα εξασφαλίζοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά.

 

 

 

 

Πώς λειτουργεί η συσκευή «My daily soup» της Moulinex

Παρασκευή σούπας

Προσθέτεις στον κάδο τα υλικά της σούπας κομμένα σε κύβους, νερό ή ζωμό, λάδι και τα μπαχαρικά της αρεσκείας σου, κλείνεις το καπάκι και πατάς το κουμπί προγραμματισμού. Η διαδικασία είναι τόσο απλή. Σε 25 περίπου λεπτά η σούπα σου θα είναι έτοιμη, ενώ για ακόμα 40 λεπτά η συσκευή σου θα τη διατηρεί ζεστή.

Ως προς την υφή έχεις 2 επιλογές:

  1. Σούπα βελουτέ, πλήρως αλεσμένη χωρίς καθόλου κομματάκια, ιδανική επιλογή και για βρεφικά γεύματα. Έτοιμη σε 23 λεπτά.
  2. Σούπα με κομματάκια, σε περίπτωση που προτιμάς να ξεχωρίζουν τα επιμέρους συστατικά της σούπας σου. Έτοιμη σε 25 λεπτά.

 

Λειτουργία πολτοποίησης

Υπάρχει ένα επιπλέον πρόγραμμα που μπορείς να το χρησιμοποιείς κάθε φορά που θέλεις να πολτοποιήσεις υλικά για την παρασκευή κρύων ροφημάτων και κρεμών όπως χυμών φρούτων, φρουτόκρεμας και smoothies.

 

Βάλε το «My daily soup» της Moulinex στην κουζίνα σου και στη ζωή σου. Κάθε μέρα σούπα σημαίνει κάθε μέρα υγεία!

 

Μπορείς να δεις ακόμη