Ανατέλλει η μετά FIFA εποχή: αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για το EA Sports FC

by Aggeliki Tsoukana

Η EA αποκάλυψε το λογότυπο του EA Sports FC, που αποτελεί τον διάδοχο της σειράς FIFA και αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το παιχνίδι. Αναλυτική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και το βέβαιο είναι ότι το νέο παιχνίδι θα περιλαμβάνει τα κορυφαία πρωταθλήματα, όπως Premier League, La Liga, Serie A και διοργανώσεις όπως το Champions League και το Europa League. Λόγω της μη ανανέωσης της συμφωνίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ δεν αναμένεται να περιληφθεί ξανά σε μελλοντικούς ποδοσφαιρικούς τίτλους της Electronic Arts, εκτός αν υπάρξει νέο συμβόλαιο με τη FIFA.

 

 

Σύμφωνα με την EA, το νέο λογότυπο του παιχνιδιού αντιπροσωπεύει την ιστορία της εταιρείας στη δημιουργία ποδοσφαιρικών παιχνιδιών. «Η νέα ταυτότητα της επωνυμίας μας είναι εμπνευσμένη από τα τρίγωνα που αποτελούν μέρος του EA Sports Football τα τελευταία 30 χρόνια, από τα ισομετρικά πολύγωνα που συνθέτουν το παιχνίδι μας έως τα “τρίγωνα χημείας” που υπάρχουν στο Ultimate Team μέχρι την ένδειξη των παικτών σε κάθε αγώνα».

«Το τρίγωνο έχει φέρει επανάσταση στο ποδόσφαιρο ξανά και ξανά από τη γέννηση του Total Football στη δεκαετία του ’70 και τώρα μπορεί να χρησιμεύσει ως περήφανο σήμα για τις εξελίξεις του ποδοσφαίρου που έρχονται». Το Total Football είναι μια ποδοσφαιρική φιλοσοφία που διαδόθηκε από τον ολλανδικό σύλλογο Άγιαξ τη δεκαετία του 1970.

To EA Sports FC περιγράφεται ως «μία πλατφόρμα για τη δημιουργία, την καινοτομία και την ανάπτυξη νέων ποδοσφαιρικών εμπειριών, που συνδέει εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστές μέσω κονσολών, φορητών συσκευών, διαδικτυακών προϊόντων και προϊόντων esports».

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη