Από το Netflix σε PC και Nintendo Switch το Reigns: Three Kingdoms της Devolver Digital

by Zikou Stella

H Devolver Digital και η Nerial ανακοίνωσαν ότι το Reigns: Three Kingdoms θα γίνει διαθέσιμο για Nintendo Switch και PC (Steam), στις 11 Ιανουαρίου 2024. Το παιχνίδι λανσαρίστηκε για iOS (App Store) και Android (Google Play), για τους συνδρομητές του Netflix, στις 29 Νοεμβρίου 2022.

Ετοιμάσου για διαπραγματεύσεις σε στρατιωτικό επίπεδο, γάμους που θα ενισχύσουν τις συμμαχίες σου και στρατολόγηση μαχητών που θα σε βοηθήσουν να γράψεις το δικό σου έπος, σε μάχες τύπου turn based, με κάρτες. Εμπνευσμένο από το αγαπημένο κινέζικο, επικό, Romance of the Three Kingdoms, αυτό το παιχνίδι θα σε μεταφέρει στα ταραχώδη τελευταία χρόνια της δυναστείας των Χαν. Θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλές φατρίες, θα γνωρίσεις τους πολέμους και τους ήρωες αυτού του έπους, καθώς θα λαμβάνεις αποφάσεις υψηλού ρίσκου, όπως η συνεργασία με τον κατάλληλο στρατό την κατάλληλη στιγμή, οι τρόποι απόκτησης δύναμης και πολλά άλλα.

Μπροστά σου ανοίγονται νέοι τρόποι να απολαύσεις τους μηχανισμούς του gameplay, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τα πολλά μυστικά που κρύβει η πλούσια αφήγηση, ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική σου και λαμβάνοντας μέρος σε μια μεγάλη γκάμα απρόβλεπτων mini-games.

Τα σενάρια που προσφέρονται είναι πάρα πολλά και θα σε κρατήσουν απασχολημένο για μεγάλο διάστημα. Αυτό ενισχύεται από τις δεκάδες αποστολές, διαφορετικής θεματολογίας, που ανεβάζουν το ενδιαφέρον και το διατηρούν συνεχώς σε υψηλό επίπεδο. Σταδιακά θα δημιουργήσεις τη δική σου δυναστεία και για πρώτη φορά στα χρονικά του franchise θα δείξεις τις δυνατότητές σου σε διαδικτυακές μάχες εναντίον άλλων παικτών.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

Μπορείς να δεις ακόμη