Μετάτρεψε τον χώρο σου σε ένα ζεστό καταφύγιο με τις θερμαντικές λύσεις De’Longhi

by Aggeliki Tsoukana

Καθώς οι χειμωνιάτικες μέρες γίνονται ολοένα και πιο κρύες, η αναζήτησή σου για μια αξιόπιστη και οικονομική λύση θέρμανσης γίνεται πιο επιτακτική. Μαζί, θα εξερευνήσουμε τις κορυφαίες λύσεις θέρμανσης της De’Longhi, επιλογές που συνδυάζουν τέλεια την άνεση με την οικονομία. Με μια ποικιλία λύσεων για τις κρύες μέρες, η De’Longhi ξεχωρίζει για την αποδοτικότητα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Ανακάλυψε πώς οι θερμαντικές συσκευές της De’Longhi μπορούν να προσφέρουν ζεστασιά θαλπωρή και άνεση στο σπίτι σου, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το κόστος λειτουργίας σε χαμηλά επίπεδα.

 

 

Ηλεκτρικό Καλοριφέρ Λαδιού De’Longhi TRD41025 Dragon4

Αν θέλεις μια αξιόπιστη λύση για ζεστάνεις τον χώρο σου γρήγορα, δίχως να φουσκώνει ο λογαριασμός του ρεύματος, το ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού De’Longhi TRD41025 Dragon4 είναι η ιδανική λύση. Με δέκα φέτες και τρία επίπεδα ισχύος, θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να φέρεις τη θερμοκρασία στα επίπεδα που εσύ επιθυμείς, ακόμα και σε μεγάλα δωμάτια, ό,τι καιρικές συνθήκες και αν επικρατούν.

 

Προηγμένη σχεδίαση και γρήγορη θέρμανση του χώρου χάρη στο chimney effect

To De’Longhi TRD41025 Dragon4 όχι μόνο διαθέτει μεγάλη θερμαντική επιφάνεια, αλλά έχει και το σημαντικό πλεονέκτημα της γρήγορης μεταφοράς του θερμού αέρα. Η σχεδίαση και η κατασκευή του είναι πρωτοποριακές, καθώς βασίζονται στην τοποθέτηση των θερμαντικών του στοιχείων με τρόπο τέτοιο που να σχηματίζεται μια σειρά από κάθετους άξονες. Έτσι δημιουργείται το φαινόμενο της καμινάδας (Chimney effect). Περνώντας μέσα από τις “καμινάδες”, ο αέρας θερμαίνεται, ανεβαίνει προς τα πάνω και χάρη στο ειδικό σχήμα τους διαχέεται γρήγορα και αθόρυβα στον χώρο. Οπότε επιτυγχάνεις άμεσα το επίπεδο της θερμικής άνεσης που επιθυμείς.

 

Υψηλές Επιδόσεις και οικονομία

Θα μπορέσεις να θερμάνεις αποτελεσματικά έναν χώρο μέχρι και 29 τετραγωνικά μέτρα, οπότε είναι ιδανικό όχι μόνο για τα υπνοδωμάτια, αλλά ακόμα και για το σαλόνι ή το γραφείο σου. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη μεγάλη του θερμαντική επιφάνεια που αποτελείται από δέκα φέτες και τη μέγιστη ισχύ λειτουργίας του στα 2500W. Με τρεις ρυθμίσεις θέρμανσης, στα 1100W, 1400W και 2500W, σίγουρα θα βρεις την κατάλληλη για άμεση και αποδοτική θέρμανση στον χώρο σου. Με τους ρυθμιζόμενους διακόπτες της συσκευής θα έχεις ανά πάσα στιγμή τον απόλυτο έλεγχο των ρυθμίσεων θερμοκρασίας και ισχύος.

Θερμοστάτης για επιλογή και διατήρηση της θερμοκρασίας

Ένα βασικό θέμα είναι όχι μόνο να θερμάνεις έναν χώρο, αλλά και να μπορέσεις να διατηρήσεις τη θερμοκρασία. Για αυτό φροντίζει ο θερμοστάτης δωματίου, που διατηρεί τη θερμική άνεση στο επίπεδο το οποίο θα επιλέξεις. Λόγω του ότι το καλοριφέρ λειτουργεί με ζεστό λάδι, έχεις ακόμα περισσότερη ζεστασιά χάρη στην ιδιότητά του λαδιού να χάνει τη θερμότητά του με αργό ρυθμό. Έτσι η εκπομπή θερμότητας συνεχίζεται για ένα χρονικό διάστημα, ακόμα και αν απενεργοποιήσεις τη συσκευή.

 

Άνεση και ασφάλεια

Η εργονομική χειρολαβή και τα προεγκατεστημένα πτυσσόμενα ροδάκια, κάνουν άνετη τη μετακίνηση από δωμάτιο σε δωμάτιο. Επιπλέον, αν για οποιονδήποτε λόγο η θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής ανέβει αισθητά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς, καθώς ο θερμοστάτης ασφαλείας θα διακόψει αυτόματα τη λειτουργία της.

Τέλος, υπάρχει ειδική θήκη για την αποθήκευση του μήκους 1,38 μέτρων καλωδίου.

 

 

Θερμοπομπός – Convector De’Longhi HCX9120E

Αν επιλέξεις θερμοπομπό – Convector για τη ζεστασιά του σπιτιού σου, τότε ο De’Longhi HCX9120E είναι μια λύση που εγγυάται ότι θα καλύψει κάθε σου ανάγκη. Διαθέτει όλες τις τεχνολογίες που προσφέρουν μια άνετη εμπειρία χρήσης, σε συνδυασμό με θερμική άνεση για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάνοντας τους χώρους σου ιδανικούς για διαμονή, ακόμα και στις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα.

 

Ψηφιακό πάνελ ελέγχου soft touch με ενδείξεις LED

Ο θερμοπομπός – Convector De’Longhi HCX9120E είναι εφοδιασμένος με ψηφιακό πάνελ ελέγχου soft touch με ενδείξεις LED, ώστε να έχεις πάντοτε διαθέσιμες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη λειτουργία της συσκευής. Έτσι, αναβαθμίζεται σημαντικά η εμπειρία χρήσης καθώς από τη μία δεν χρειάζεται να θυμάσαι τι επίπεδο θέρμανσης έχεις επιλέξει, από την άλλη μπορείς πολύ εύκολα να αλλάζεις τις ρυθμίσεις. Οι φωτεινές ενδείξεις- με δύο επίπεδα φωτεινότητας- σε βοηθάνε να έχεις τον πλήρη έλεγχο του θερμοπομπού, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δίχως να χρειάζεται να ανάψεις φως που ενδέχεται να ενοχλήσει κάποια από τα μέλη της οικογένειας που κοιμούνται.

 

Ψηφιακός Χρονοδιακόπτης

Με τον ψηφιακό χρονοδιακόπτη 24 ωρών μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου ανά πάσα στιγμή. Μπορείς να τη ρυθμίσεις να σταματάει μερικές ώρες αφότου έχεις πέσει για ύπνο και είσαι κάτω από τα ζεστά σκεπάσματα ή να ξεκινάει πριν ξυπνήσεις το πρωί, ώστε να είναι ο χώρος ζεστός και να αποχωριστείς πιο εύκολα τη θαλπωρή του κρεβατιού σου.

 

Πλευρική εξαγωγή του αέρα για θέρμανση σε κάθε διάσταση

Ο θερμοπομπός De’Longhi HCX9120E διαθέτει τεχνολογία Hi-Fi και μέσω ενός συστήματος διπλού ανεμιστήρα αυξάνεται η απόδοση μεταγωγής της θερμοκρασίας σε κάθε διάσταση. Έτσι απολαμβάνεις θερμική άνεση σε όποιο σημείο του δωματίου και αν βρίσκεσαι. Το σύστημα αυτό κάνει τη συσκευή ιδανική για θέρμανση χώρων μικρού και μεσαίου μεγέθους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απαλής ζεστασιάς με θερμοκρασία σε σταθερό επίπεδο.

Εκτός αυτού, ο θερμοπομπός – Convector φροντίζει ώστε να διατηρήσεις τον έλεγχο του οικονομικού προϋπολογισμού του νοικοκυριού σου. Μέσω της λειτουργίας ECO Friendly έχει τη δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης θερμικής άνεσης με βάση τη θερμοκρασία του δωματίου, για τη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος.

 

Μέγιστη ασφάλεια

Σε κάθε σπίτι, ειδικά όταν υπάρχουν μικρά παιδιά, ατυχήματα όπως η πτώση του θερμοπομπού – Convector μπορεί να μην είναι συχνά, όμως είναι σημαντικό να υπάρχει πρόληψη. Για τον λόγο αυτό θερμοπομπός – Convector De’Longhi HCX9120E έχει διακόπτη ασφαλείας, που απενεργοποιεί τη συσκευή σε περίπτωση που αυτή ανατραπεί για οποιονδήποτε λόγο. Έτσι, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσεις μόνα τους τα παιδιά να παίζουν σε ένα δωμάτιο, έχοντας τον θερμοπομπό – Convector ενεργοποιημένο.

 

 

Αερόθερμο Δωματίου-Μπάνιου De’Longhi HFS50C22

Το αερόθερμο είναι μια λύση θέρμανσης για την οποία δεν θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να την αποκτήσεις. Είναι ιδανικό για πιο «προσωπική άνεση» και χάρη στο μικρό βάρος του και την εργονομική του λαβή θα μπορέσεις να το μεταφέρεις εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το σίγουρο είναι ότι είναι τόσο ισχυρό ώστε να σου προσφέρει άνετη παραμονή εντός του σπιτιού τον χειμώνα και διπλές υπηρεσίες, μιας και το καλοκαίρι είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί ως ανεμιστήρας.

 

Silence System για χαμηλό επίπεδο θορύβου

Η ησυχία είναι απαραίτητη για να απολαύσεις τον ύπνο που θα ανανεώσει τα επίπεδα ενέργειάς σου. Το αερόθερμο De’Longhi HFS50C22 διαθέτει Silence System, που μειώνει το επίπεδο θορύβου στο ελάχιστο, για να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, δίχως εκπτώσεις στην απόδοση. Έτσι και το δωμάτιο θα παραμένει ζεστό και εσύ θα σηκωθείς από το κρεβάτι σου με ενέργεια στο φουλ.

 

 

Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης χώρου

Οι ανάγκες για θέρμανση ποικίλουν ανάλογα με την εποχή και την περιοχή που βρίσκεσαι. Το αερόθερμο De’Longhi HFS50C22 είναι παντός καιρού και υψόμετρου, έχοντας θερμοστάτη που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις το επίπεδο θερμικής άνεσης ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις σου, αλλά και αντιψυκτική λειτουργία. Με τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις ισχύος, στα 800W, 1400W και 2200W, είναι σίγουρο ότι θα βρεις την ιδανική, ακόμα και για τις χιονισμένες νύχτες του χειμώνα.

 

Ιδανικό για χρήση στο μπάνιο

Το μπάνιο, ειδικά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να μετατραπεί από απόλαυση σε μαρτύριο, δίχως την κατάλληλη θέρμανση. Στους χώρους αυτούς συνήθως δεν υπάρχει κλιματιστικό και αν δεν υπάρχει άλλη πηγή θέρμανσης, τότε επικρατεί ψύχος. Παράλληλα, τα επίπεδα υγρασίας δεν επιτρέπουν τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής. Γυρίζεις στο σπίτι αργά, θέλεις να μπεις οπωσδήποτε για ένα ζεστό μπάνιο πριν κοιμηθείς, το νερό καίει, όμως το σκέφτεσαι γιατί στον χώρο επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Τι κάνεις; Απλά ανάβεις το αερόθερμο De’Longhi HFS50C22, που είναι πιστοποιημένο κατά IP21, για αντοχή σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και μέσα σε λίγα λεπτά έχεις φέρει το καλοκαίρι στο μπάνιο σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη