Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του επόμενου Samsung Galaxy Unpacked event

by Aggeliki Tsoukana

Πριν μερικές μέρες η Samsung Colombia κατά λάθος αποκάλυψε την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Galaxy Unpacked event και τώρα είχαμε την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς της εταιρείας που εδρεύει στην Κορέα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της Samsung για το 2023 θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου 2023, θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας αλλά και του καναλιού της στο YouTube.

To Galaxy Unpacked 2023 event θα λάβει χώρα στο San Francisco και θα είναι το πρώτο με τη συμμετοχή κοινού και δημοσιογράφων εδώ και τρία χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που ξέσπασε η πανδημία.

 

 

“Έρχεται μια νέα εποχή καινοτομίας με τη σειρά Galaxy. Οι καινοτομίες μας έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν απίστευτες δυνατότητες για τους ανθρώπους του σήμερα και όχι μόνο. ​​Η νέα σειρά Galaxy S θα είναι η επιτομή του πώς ορίζουμε την απόλυτη premium εμπειρία. Ανεβάζουμε τον πήχη και ορίζουμε νέα πρότυπα για τι εννοούμε ως επικό”, αναφέρει η σχετική ανάρτηση της Samsung.

Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να αποκαλυφθούν και νέα laptops.

Μπες στη φόρμα και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να μάθεις τα πάντα για το event, πρώτος από όλους!

Μείνε συντονισμένος !

Μπορείς να δεις ακόμη