Απόλαυσε μισή ώρα Grand Theft Auto V με Ray-Tracing στο PS5

by Aggeliki Tsoukana

Το Grand Theft Auto V ήταν και παραμένει η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του franchise, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 160 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες. Υπήρχε όμως κάτι που έλειπε μέχρι πρόσφατα: μία σωστή έκδοση για τις next-gen κονσόλες. Το πολυπόθητο “next-gen” upgrade, έγινε διαθέσιμο πριν από μερικές ημέρες και στο βίντεο που ακολουθεί θα μπορέσεις να απολαύσεις μισή ώρα gameplay από το Fidelity Mode τoυ τίτλου σε PS5. Και τι προσφέρει το Fidelity Mode; Υποστήριξη για ανάλυση 4K στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, εφέ φωτισμού με ray-tracing και HDR.

 

 

Όπως θα διαπιστώσεις και μόνος σου, αυτή είναι η καλύτερη έκδοση του Grand Theft Auto V μέχρι σήμερα και αν έχεις στην κατοχή σου PS5 ή Xbox Series X|S αξίζει να ξαναπαίξεις τον τίτλο, ακόμα και αν τον έχεις τερματίσει σε παλαιότερη πλατφόρμα, καθώς οπτικά είναι σαν να παίζεις σχεδόν καινούργιο παιχνίδι. Tα Grand Theft Auto V και GTA Online είναι διαθέσιμα για PlayStation 5 και Xbox Series X|S από τις 15 Μαρτίου μέσω των αντίστοιχων ηλεκτρονικων stores, όμως θα ακολουθήσουν και φυσικές εκδόσεις σε δισκάκια το επόμενο χρονικό διάστημα

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5,  Xbox Series X, Xbox Series S.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη