Assassin’s Creed: The Ezio Collection – Leap of Faith στο Nintendo Switch

by Aggeliki Tsoukana

 

 

 

Το Assassin’s Creed: The Ezio Collection κατέφθασε και στο Nintendo Switch. Η πολύτιμη αυτή συλλογή της Ubisoft Montreal εσωκλείει τρία αγαπημένα κεφάλαια της επιτυχημένης σειράς. Αναφερόμαστε φυσικά στα Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood και Assassin’s Creed: Revelations, τους τρεις τίτλους με πρωταγωνιστή τον Ezio Auditore da Firenze, αγαπημένο χαρακτήρα πολλών οπαδών του franchise. Μια δεκαετία μετά από το ντεμπούτο αυτών των παιχνιδιών που καθιέρωσαν τη σειρά στην ελίτ της βιομηχανίας, η συλλογή του Ezio είναι πια διαθέσιμη και για φορητό παιχνίδι χάρη στις ικανότητες του Nintendo Switch. Εκτός αυτού, οι τρεις τίτλοι επιστρέφουν με αναβαθμισμένα γραφικά, καλύτερο φωτισμό, βελτιωμένα εφέ και παρέα με όλο το DLC περιεχόμενο που ακολούθησε του λανσαρίσματός τους. Έχεις κάπως έτσι στα χέρια σου μια πλήρη συλλογή τριών εμβληματικών ιστοριών υπό τη μορφή remaster.

Δεν γίνεται όμως να παραλείψουμε τη συμπερίληψη δύο ταινιών μικρού μήκους στη συλλογή. Με τα Assassin’s Creed: Lineage και Assassin’s Creed: Embers μαθαίνεις πράγματα για την παιδική ηλικία του Ezio, αλλά και για τις τελευταίες του μέρες εν ζωή. Ακόμα λοιπόν και αν δεν έχεις παίξει ποτέ σου κάποιο παιχνίδι Assassin’s Creed, το The Ezio Collection φροντίζει με κάθε τρόπο να σε καλωσορίσει με πληθώρα υλικού από τα ξεκινήματα της σειράς.

 

 

Η περίοδος της Αναγέννησης από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά

Το Assassin’s Creed II αποτέλεσε το εναρκτήριο έναυσμα για μια συναρπαστική τριλογία με θέμα την περίοδο της Αναγέννησης. Μια τριλογία όπου το πέρασμα του χρόνου είναι αδιάκοπα ορατό στον βασικό της χαρακτήρα, καταφέρνοντας να σε κάνει να ταυτιστείς και να συνδεθείς μαζί του. Παράλληλα με την προσωπική ανάπτυξη του χαρακτήρα του Ezio θα ανακαλύψεις πολλές διαφορετικές πόλεις και πραγματικά γεγονότα, ενώ θα γνωρίσεις πολλές ιστορικές προσωπικότητες της εποχής. Το ταξίδι της τριλογίας ξεκινά από το 1474 και καταλήγει στο 1514 με το Assassin’s Creed: Revelations και αποτελεί αδιαπραγμάτευτα μια από τις πιο μεγαλεπήβολες αφηγήσεις που έχουμε δει από το franchise μέχρι και σήμερα.

Το γνώριμο gameplay επιστρέφει με επιπλέον υποστήριξη της οθόνης αφής του Nintendo Switch, ανανεωμένο HUD και HD Rumble που θα σε βοηθήσει να νιώσεις την εμπειρία των τίτλων εντονότερα. Τα παιχνίδια τρέχουν στα 30fps με ανάλυση 1080p όταν παίζεις με το Nintendo Switch συνδεδεμένο στο dock του και με ανάλυση 720p όταν παίζεις φορητά. Συνολικά η συλλογή των συγκεκριμένων τίτλων ταιριάζει άψογα στο περιβάλλον της κονσόλας της Nintendo, παρέχοντάς σου έτσι έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να παίξεις τρία κλασσικά κεφάλαια Assassin’s Creed.

 

Μια συλλογή για παλιούς, αλλά και για καινούργιους

Το να μπορείς να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια εν κινήσει, και μάλιστα remastered, είναι ελκυστικό από μόνο του. Ακόμα όμως και αν δεν έχεις παίξει ποτέ κάποιο από τα τρία παιχνίδια του The Ezio Collection, εδώ είναι ένα καλό σημείο να ξεκινήσεις. Ακόμα και αν δεν έχεις παίξει κανένα παιχνίδι από ολόκληρη τη σειρά. Το πακέτο που κυκλοφορεί η Ubisoft Montreal φροντίζει να σε καλωσορίσει στο franchise με τον καλύτερο, και δη ιστορικά, ενδιαφέροντα τρόπο, όντας έτσι μια απαραίτητη προσθήκη για τη συλλογή σου. Ειδικά αν είσαι λάτρης των ανοιχτών κόσμων και της εξερεύνησης.

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη