Aurora: Μια νέα συλλογή πανέμορφων προϊόντων από τη Logitech G

by Aggeliki Tsoukana

Η Logitech κυκλοφορεί τη Συλλογή Aurora, ένα σύνολο φωτεινών, προσαρμόσιμων περιφερειακών υπολογιστή που έχουν κατασκευαστεί για να είναι «gender inclusive». Ευτυχώς, αυτό φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο από παστέλ χρώματα και στοχοποιημένο μάρκετινγκ «Για κορίτσια» – τα ακουστικά G375, το ποντίκι G705 και τα πληκτρολόγια G715 και G713 είναι όλα κατάλληλα αξεσουάρ gaming και έχουν δημιουργηθεί κυρίως από γυναίκες σχεδιάστριες και ομάδες engineers με βάση σχόλια από γυναίκες PC gamers.

Επιπλέον, η ντελικάτη αισθητική τους με απαλές γωνίες είναι μια πολύ όμορφη αλλαγή από το συνηθισμένο μαύρο, γκρι και τις έντονες γωνίες που έχουν γίνει η τυπική αισθητική σχεδιασμού για τον εξοπλισμό gaming.

 

 

Σύμφωνα με τη Logitech, έχουν εστιάσει σε 3 βασικούς τομείς, την άνεση, την προσβασιμότητα και τη μοντέρνα αισθητική. Σχετικά με την άνεση, στη φάση του σχεδιασμού φρόντισαν να λάβουν υπόψη πράγματα όπως πιο μακριά μαλλιά, γυαλιά, σκουλαρίκια και μικρότερα μεγέθη χεριών. Η ομάδα έδωσε προτεραιότητα σε προϊόντα με ντελικάτη αισθητική και να φαίνονται όμορφα καθώς και να υποστηρίζουν μεγαλύτερες περιόδους παιχνιδιού, εξερευνώντας διαφορετικά υλικά και φινιρίσματα που ήταν ελαφρά και απαλά στην αφή.

Στον τομέα της προσβασιμότητας, η ομάδα απέφυγε τις τυπικές αιχμηρές άκρες, τα μαύρα χρώματα και την έντονη αισθητική για να δημιουργήσει μια πιο ευπρόσδεκτη εμπειρία με πιο απαλές αποχρώσεις, ημιδιαφανή υλικά και χαλαρωτικό φωτισμό. Τέλος για την αισθητική, η συλλογή Aurora ενθαρρύνει την αυτοέκφραση. Τα προϊόντα διατίθενται στη βάση White Mist με δυνατότητα προσαρμογής σε Pink Dawn και Green Flash. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιδείξουν τη δημιουργική τους πλευρά με χιλιάδες προσαρμόσιμους συνδυασμούς φωτισμού που διατίθενται στο G HUB με Aurora χαρακτηριστικό φωτισμό που ονομάζονται Play Moods.

Το G735 Wireless Gaming Headset λοιπόν – με φινίρισμα White Mist, αιθέριο φωτισμό RGB και on-ear dual-audio mixing- είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε παίκτη. Το G735 είναι το πρώτο ακουστικό Logitech G με τη νέα τεχνολογία μικροφώνου Blue VO!CE για τη διαμόρφωση της φωνής ενός παίκτη και τη δυνατότητα αποθήκευσης των προτιμώμενων ρυθμίσεων ήχου στο G Hub και απευθείας στα ακουστικά. Τα G735 μεγιστοποιούν επίσης την άνεση για όλους τους παίκτες καθώς μπορούν να απολαύσουν μεγάλες περιόδους παιχνιδιού με διάρκεια μπαταρίας 56+ ωρών (χωρίς φωτισμό) και να απολαύσουν ασύρματη ελευθερία μέσω της βραβευμένης ασύρματης τεχνολογίας LIGHTSPEED της Logitech G και της συνδεσιμότητας Bluetooth.

 

 

Τα ασύρματα πληκτρολόγια gaming G715 και G713 προσφέρουν μια εμπειρία υψηλής απόδοσης, ώστε οι παίκτες να μπορούν να παίξουν όπως εκείνοι προτιμούν. Η συμπαγής διάταξη και το ρυθμιζόμενο ύψος εξασφαλίζουν άνεση για αρκετές ώρες παιχνιδιού. Τοποθετώντας το οπουδήποτε με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία (που προσφέρει 25 ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού) και ασύρματη σύνδεση Bluetooth LIGHTSPEED, οι χρήστες απολαμβάνουν μοναδική άνεση και καινοτομία. Και τα δύο πληκτρολόγια διαθέτουν συμπεριλαμβανόμενο palm rest Cloud-Soft για άνεση όλη την ημέρα.

Ύστερα έχουμε το G705 Wireless Gaming Mouse, το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για μικρότερα χέρια με συμπαγές fit και προηγμένη τεχνολογία ρυθμισμένη για  gaming. Με βάρος μόλις 85 γραμμάρια, το G705 έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια χρήση και αξιόπιστη απόδοση. Με έναν sensor κατάλληλο για gaming που συμπεριλαμβάνει LIGHTSPEED τεχνολογία με εξαιρετική απόκριση, συνδεσιμότητα Bluetooth και ένα κουμπί DPI-cycling, οι παίκτες μπορούν να εξελίξουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητές τους.

Η συλλογή πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και με οκτώ νέα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ιδιαίτερων πινελιών, όπως το palmrest και cable charm σε σχήμα σύννεφου, και θήκη μεταφοράς σε σχήμα καρδιάς. Άλλα αξεσουάρ περιλαμβάνουν μαξιλαράκια για τα αυτιά και μικρόφωνα, top plates για τα πληκτρολόγια G713 και G715, βούρτσα πληκτρολογίου και mousepad για όσους θέλουν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στο gaming setup τους.

Επομένως, τα παραπάνω peripherals έχουν πάρα πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής και θα πρέπει να είναι από τις πρώτες επιλογές για τις νέες girl gamers σήμερα.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη