Η Hoover στην έκθεση IFA 2022

by K-Admin 1

H Hoover εντυπωσιακή όπως πάντα έδειξε με τον καλύτερο τρόπο, πώς είναι η τεχνολογία στο σκούπισμα σήμερα και όχι μόνο, παρουσιάζοντας λύσεις σε πλυντήρια ρούχων, πιάτων και ψυγεία, connected και αυτά με την εφαρμογή hOn.

Πάμε να δούμε τι νέο παρουσίασε η Hoover στο Βερολίνο και την ετήσια πανευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA 2022.

 

Με επίκεντρο τον καταναλωτή που αναζητά νέες λύσεις

Η Hoover ανέκαθεν επικεντρωνόταν στους καταναλωτές παρουσιάζοντας νέες καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Στην έκθεση IFA 2022 παρουσίασε Premium συσκευές για ποιότητα ζωής μέσα στο οικιακό περιβάλλον με minimal και ανανεωμένο σχεδιασμός.

 

 

Hoover HF9: Ισχυρή ασύρματη σκούπα με αυτονομία 30 λεπτών

Η Hoover εστιάζει πάντα στο να προσφέρει στους καταναλωτές λύσεις για τις πραγματικές του ανάγκες και παρουσιάζει μια νέα ασύρματη σκούπα που σίγουρα θα ταιριάξει και στις δικές σου.

Το νέο μοντέλο HF9 συνδυάζει: απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής με πολύ υψηλή ισχύ αναρρόφησης (μοτέρ Brushless 350W) και ένα σύστημα αυτοκαθαρισμού του πέλματος από τις τρίχες που τη διατηρεί αμείωτη καθόλη τη διάρκεια του καθαρισμού, με πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (έως 30 λεπτά).

Για μεγαλύτερους χώρους υπάρχει ειδική έκδοση με δεύτερη μπαταρία –που φορτίζεται και αυτόνομα- για να έχεις συνολική διάρκεια σκουπίσματος, 60 λεπτά! Η πλήρης σειρά διαθέτει μοντέλα σχεδιασμένα για διαφορετικές ανάγκες που περιλαμβάνουν έκδοση Home και Pets με ειδικό εργαλείο για να καθαρίζεις τις τρίχες του αγαπημένου σου κατοικίδιου

 

 

Hoover H-WASH 700: Πλύση και στέγνωμα ρούχων με τη δύναμη του ατμού

Το νέο πλυντήριο ρούχων H-WASH 700 αφαιρεί τα αλλεργιογόνα χάρη στην έντονη δράση ατμού κατά το πλύσιμο. Με τον νέο κύκλο πλύσης ultra-care τα ευαίσθητα ρούχα διατηρούνται καλύτερα κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος ενώ ταυτόχρονα εγγυάται βαθιά απολύμανση.

 

Hoover H-DISH 700 PRO: Πλυντήριο πιάτων top of the line

Το νέο πλυντήριο πιάτων H-DISH 700 PRO, είναι το κορυφαίο προϊόν της νέας σειράς πλυντηρίων πιάτων της Hoover και μπορεί να καθαρίσει, να στεγνώσει και να απολυμάνει τέλεια κάθε τύπο πιάτων, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη φροντίδα στα ευαίσθητα σκεύη, όπως ποτήρια κρασιού.

 

 

Hoover H-FRIDGE 700: ανεβάζει τον πήχη στη σωστή συντήρηση των τροφίμων

Ο κόσμος της ψύξης καλωσορίζει το H-FRIDGE 700, το ψυγείο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία total no frost Air Care προσφέροντας ομοιογενή ροή αέρα που κυκλοφορεί στο εσωτερικό του για να διατηρεί τα τρόφιμα, σε όλα τα επίπεδα του θαλάμου, τόσο φρέσκα όσο την πρώτη τους μέρα.

Μέσω της εφαρμογής hOn μπορείς να έχεις τον έλεγχο εξ αποστάσεως του διαθέσιμου αποθέματος των τροφίμων σου, ενημερώσεις για το πότε λήγουν και πλήρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Μπορείς να δεις ακόμη