Bang & Olufsen: Γνώρισε τα high-end ηχεία

Η Bang & Olufsen αποτελεί το πλέον καταξιωμένο brand στον χώρο των προϊόντων τεχνολογίας, με μια πλούσια γκάμα high-end συσκευών. Διακρίνονται για το ασυναγώνιστο design και τη λειτουργική ενσωμάτωση κάθε νέας τεχνολογίας. Παράλληλα παραμένουν πλήρως φιλικά προς τον χρήστη.

Τα ηχεία της εταιρείας συνδυάζουν εξαιρετικά ποιοτικό ήχο, με μοναδική αισθητική στον σχεδιασμό αλλά κι ευκολία χρήσης.

 

Beoplay A1

Με βάρος μόλις 600 γραμμάρια κι εργονομικό σχεδιασμό, το Beoplay A1 της Bang & Olufsen είναι το ιδανικό φορητό Bluetooth ηχείο. Διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτικό προστατευτικό περίβλημα, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικό στις πιτσιλιές και στη σκόνη. Με απόδοση ισχύος έως 280W και ήχο ambient True360, προσφέρει μουσική εξαιρετικής πιστότητας με ισχυρά μπάσα και μοναδική ευκρίνεια. Επιπλέον έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας 360 μοιρών. Μέσω αυτού μπορείς να ενεργοποιήσεις τις φωνητικές εντολές για τα Apple Siri και Google Now. Ακόμη και να πραγματοποιήσεις τηλεφωνικές κλήσεις με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Η αυτονομία του διαρκεί έως και 24 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Το σύστημα έξυπνης φόρτισης της Bang & Olufsen προσαρμόζει την ταχύτητα φόρτισης στα χαρακτηριστικά του φορτιστή USB, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

 

Beolit 17

Το Beolit 17 αποτελεί το πιο αξιόπιστο κι ολοκληρωμένο φορητό ηχείο στην κατηγορία του, με προηγμένες λειτουργίες, ανθεκτική κατασκευή και την υπογραφή της Bang & Olufsen. Διαθέτει απόδοση ισχύος έως 240W με ήχο True360, που ακούγεται με την ίδια πιστότητα και ευκρίνεια σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου κι αν βρίσκεσαι. Με την εφαρμογή Beoplay μπορείς να ρυθμίσεις τις έξυπνες λειτουργίες του Beolit 17 και να το προσαρμόσεις πλήρως στις προσωπικές σου ανάγκες. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής αφύπνισης,.ασύρματης αναπαραγωγής μίας playlist ή προσαρμογής της μουσικής, εύκολα και γρήγορα μόνο με το πλήκτρο Connect.

Η κατασκευή του ηχείου έχει γίνει με μοναδική προσοχή στη λεπτομέρεια, τόσο σε επίπεδο αισθητικής και design,.όσο και σε ανθεκτικότητα με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Το Beolit 17 διαθέτει μπαταρία διάρκειας 24 ωρών με μία μόνο φόρτιση, ενώ ο έξυπνος φορτιστής 45W βελτιστοποιεί την ταχύτητα φόρτισης.

 

 

Beoplay M5

Το Beoplay M5 είναι ένα ισχυρό, έξυπνο ηχείο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με σύνδεση με άλλα ηχεία που βρίσκονται σε διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους αξιοποιώντας την τεχνολογία Beolink Multiroom, είτε ανεξάρτητα ως standalone ηχείο. Διαθέτει ενσωματωμένο Google Chromecast, ενώ εναλλακτικά μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth ή Apple AirPlay.

Η εγκατάστασή του γίνεται μέσω της εφαρμογής Beoplay. Υπάρχει λειτουργία ρύθμισης της θέσης του ηχείου. Έτσι πετυχαίνει τη βέλτιστη απόδοση και ποιότητα ήχου, ανάλογα με το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένο. Ο δίσκος από αλουμίνιο στο επάνω τμήμα του αλλά και το εναλλάξιμο, υφασμάτινο περίβλημα με την υπογραφή της Kvadrat, προσδίδουν στο Beoplay M5 εξαιρετικό design. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί αισθητικά στον χώρο σου. Ο εργονομικός δίσκος λειτουργεί και ως επιφάνεια αφής για το χειρισμό του ηχείου, με την οποία υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ήχου και των παραμέτρων σύνδεσης. Το Beoplay M5 προσφέρει ήχο True360 σε οποιοδήποτε σημείο κι αν το τοποθετήσεις. Τα τρία tweeters, το εμπρόσθιο mid-range driver και το ισχυρό woofer, κατανέμουν ομοιόμορφα τον ήχο.

 

Beosound 1 – Beosound 2

   

 

Τα Beosound 1 και Beosound 2 είναι δύο κορυφαία έξυπνα ασύρματα ηχεία με πρωτοποριακό design, πανίσχυρη ευελιξία και φορητότητα. Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν απόλυτη εμπειρία ήχου 360 μοιρών με την υπογραφή της Bang & Olufsen.

Ο συνδυασμός της προσεκτικής κατασκευής από αλουμίνιο με το συμπαγές κωνικό σχέδιο και τις λείες ανακλαστικές επιφάνειες κάνουν τα Beosound.να ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν εξαιρετικές ακουστικές ιδιότητες χάρη στην κλειστού τύπου καμπίνα, την ακαμψία του υλικού και την απουσία ενώσεων που εξαλείφει τις παραμορφώσεις.

Ο ήχος 360 μοιρών γεμίζει τον χώρο με ζεστό, πλούσιο ήχο όπου κι αν τοποθετηθούν και κάθε ακροατής απολαμβάνει την ίδια ακριβώς ηχητική εμπειρία, με την τεχνολογία Acoustic Lens να δημιουργεί ήχο σχεδόν σφαιρικό με εξαιρετική ένταση αλλά και λεπτομέρεια.

Τα ηχεία Beosound συνδέονται με όλες τις ασύρματες τεχνολογίες όπως Wi-Fi, Chromecast, Apple AirPlay και Bluetooth, με εύκολο και γρήγορο συγχρονισμό των συσκευών αναπαραγωγής. Στα κορυφαία χαρακτηριστικά των ηχείων περιλαμβάνεται και ο αισθητήρας εγγύτητας που αντιλαμβάνεται την παρουσία σου και στρέφουν τα χειριστήρια προς το σημείο που βρίσκεσαι. Επιπλέον, με την λειτουργία multiroom συνδέονται με άλλα συμβατά ασύρματα ηχεία της Bang & Olufsen. Μπορείς να αναπαράγεις την ίδια μουσική σε όλους τους χώρους ή κάθε χώρος να έχει την δική του. Την ίδια στιγμή που μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ηχητικής εμπειρίας μέσα από την mobile app της Bang & Olufsen.

 

Beoplay A9

Το Beoplay A9 4ης γενιάς αποτελεί μία από τις κορυφαίες δημιουργίες της Bang & Olufsen, καθώς αποτελεί ένα ισχυρό high-end Bluetooth ηχείο 1500 Watt, με ασυναγώνιστη κορυφαία ποιότητα ήχου και αξεπέραστο design. Η κατασκευή του έχει γίνει με premium επιλεγμένα υλικά, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. και με σχεδιασμό που βελτιώνει την αισθητική του χώρου σου.

Το νέο premium ηχείο συνεχίζει επιτυχώς τη συνεργασία της Bang & Olufsen με την Kvadrat. Συνδυάζει την υψηλή ποιότητα ήχου με την κορυφαία αισθητική των υλικών κατασκευής. Παράλληλα εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και αντοχή του ηχείου σε βάθος χρόνου.

Το Beoplay A9 είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργικό. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε οποιοδήποτε σημείο στο πάτωμα ενός δωματίου με τα εργονομικά stand, είτε ακόμα και σε έναν τοίχο με το επιπρόσθετο ειδικό εξάρτημα στερέωσης. Το Beoplay A9 εντάσσεται στην κατηγορία Connected Audio. Υποστηρίζει τη δυνατότητα σύνδεσής με άλλα ηχεία μέσω της τεχνολογίας Beolink Multiroom και ταυτόχρονης αναπαραγωγής της αγαπημένης σου μουσικής σε κάθε χώρο του σπιτιού. Με το ενσωματωμένο Google Chromecast, τη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth 4.0, Airplay και DLNA, αλλά και την άμεση σύνδεση σε Spotify Connect, Deezer και TuneIn, μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία τραγουδιών, playlist και ραδιοφωνικών σταθμών.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη