CES 2019: Acer Swift 7 (SF714-52T), το νέο επαγγελματικό laptop με κομψό σχεδιασμό και κορυφαίες επιδόσεις

 

 

 

Η Acer κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη CES 2019 παρουσιάζοντας ένα απίστευτα λεπτό κι ελαφρύ επαγγελματικό laptop με νέο premium πλαίσιο και κορυφαίες επιδόσεις. Ο λόγος για το νέο Acer Swift 7 (SF714-52T), το οποίο κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο “Best of Innovation” στα Βραβεία Καινοτομίας της έκθεσης CES 2019.

Το Acer Swift 7 είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής IPS 14 ιντσών, ανάλυσης Full HD (1920×1080), η οποία βρίσκεται τοποθετημένη σ’ ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό screen-to-body ratio 92%. Όπως κι οι προκάτοχοι του, το νέο Swift 7 παραμένει εξαιρετικά λεπτό κι ελαφρύ συνολικά (1cm πάχος), έτσι ώστε να χωράει άνετα σ’ ένα χαρτοφύλακα ή μια μικρή τσάντα, ενώ έχει βάρος μόλις 890 γραμμάρια.

Εκτός από εξαιρετικά κομψό κι ελαφρύ το νέο Ultrabook της Acer είναι κι ανθεκτικό, αφού είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου-λιθίου και μαγνησίου–αλουμινίου, υλικά που είναι έως και τέσσερις φορές ισχυρότερα από τα τυποποιημένα κράματα αλουμινίου στο ίδιο πάχος. Επίσης, είναι από 20 έως 35% ελαφρύτερα κι έτσι μπορούν να κρατήσουν το βάρος του κάτω από το ένα κιλό. Επιπλέον, η Acer εφάρμοσε ένα micro-arc oxidation φινίρισμα για να δημιουργήσει μια επιφάνεια με ένα κομψό κεραμικό υλικό, η οποία ενισχύεται με Corning Gorilla Glass 6 για επιπλέον προστασία.

 

 

 

 

Το νέο Swift 7 ενσωματώνει το νέο επεξεργαστή 8ης γενιάς της Intel, Core i7-8500Y, μαζί με αποθηκευτικό χώρο 256 ή 512GB PCIe SSD και 8 ή 16GB μνήμης RAM LPDDR3, παρέχοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές εργασίες χωρίς προβλήματα, ενώ η μπαταρία All-Day υπόσχεται έως και 10 ώρες συνεχόμενης χρήσης με μόλις μία φόρτιση.

Το πληκτρολόγιο ενισχύει την εμπειρία χρήσης, καθώς έχει εργονομικά διατεταγμένα τα πλήκτρα που επιτρέπουν στους χρήστες να πληκτρολογούν με ελάχιστα λάθη. Παράλληλα, ενσωματώνει οπίσθιο φωτισμό για άνετη πληκτρολόγηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, το κουμπί τροφοδοσίας έχει διττό χαρακτήρα αφού σε αυτό ενσωματώνεται ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα τη συσκευή ενώ χρησιμοποιούν ασφαλέστερη σύνδεση μέσω των Windows Hello, χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Η κάμερα ΗD push-to-open για web chats προσφέρει δυνατότητα εγγραφής βίντεο ενώ μπορεί να παραμείνει κλειστή για να αποφευχθεί η ακούσια χρήση της. Η κάμερα διαθέτει HDR και έχει γωνία θέασης 55 μοιρών για να παρέχει εικόνες σε ευρύτερες οπτικές γωνίες ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους του ενός χρηστών στην εικόνα.

Στον εξοπλισμό του νέου Ultrabook συμπεριλαμβάνονται δύο θύρες USB Type-C που υποστηρίζουν το Thunderbolt 3 για ταχύτητες υψηλού bandwidth έως και 40 Gbps και δυνατότητα σύνδεσης με οποιαδήποτε οθόνη (όπως και τα USB 3.1 Gen 2). Παρέχεται, επίσης, ένα DisplayPort 1.2 για γρήγορες μεταφορές δεδομένων έως και 10Gbps, ενώ υποστηρίζει εξωτερικές οθόνες υψηλής ανάλυσης και γρήγορη φόρτιση εξωτερικών συσκευών. Χάρη στο Intel Wireless-AC (Wi-Fi 5 με ταχύτητα Gigabit και τεχνολογία 2×2 MU-MIMO), υπόσχεται εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης, την ίδια στιγμή που τα περιφερειακά μπορούν επίσης να συνδεθούν μέσω του Bluetooth 5.0.

Το νέο Acer Swift 7 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Απρίλιο.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη