CES 2019: Έξυπνα πορτοφόλια και cardholders από τη Volterman

by K-Admin 1

 

 

Κατά την περιπλάνησή μας στους διαδρόμους της CES 2019, βρεθήκαμε στο booth της Volterman, της αμερικανικής εταιρείας που μαγνήτισε το ενδιαφέρον Τύπου και κοινού πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν και λάνσαρε μέσω του Indiegogo την crowdfunding καμπάνια της για τη σειρά έξυπνων πορτοφολιών, cardholders και θήκες διαβατηρίων της.

Η λέξη “smart” άλλωστε μπροστά από κάθε τύπο προϊόντος αρκεί για να τραβήξει την προσοχή και όπως και να το κάνουμε, τα όσα υποσχόταν η Volterman ήταν κομματάκι ασυνήθιστα. Έτσι, από τη στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε οι ίδιοι τις –ολοκληρωμένες πλέον- προτάσεις της, δεν την αφήσαμε να πάει χαμένη.

Η Volterman λοιπόν προσφέρει τρία προϊόντα: ένα πορτοφόλι, ένα cardholder και μία ταξιδιωτική θήκη (χωρά διαβατήριο, πιστωτικές και άλλες κάρτες και boarding passes). Καθένα εξ αυτών διαθέτει powerbank (2000, 2600 και 5000 mAh αντίστοιχα), λειτουργίες συναγερμού μέσω Bluetooth και εντοπισμού μέσω GPS και κάμερα. Τα δύο τελευταία μάλιστα συνεργάζονται έτσι ώστε αν χάσεις το πορτοφόλι σου, να σου στείλουν φωτογραφίες εκείνου που θα το ανοίξει πρώτος!

 

 

Τα προϊόντα της Volterman είναι αδιάβροχα, διαθέτουν προστασία RFID, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Wi-Fi hotspots οπουδήποτε στον κόσμο ενώ φορτίζονται ασύρματα από το smartphone σου. Από πλευράς design παίρνουν άριστα: είναι κατασκευασμένα από δέρμα (τύπου vegan βέβαια αλλά δέρμα) και υιοθετούν λεπτό σχεδιασμό με μοντέρνες γραμμές επιτυγχάνοντας άριστη διαχείριση χώρου. Η αίσθηση που αφήνουν πάντως στην αφή είναι άκρως ικανοποιητική.

 

 

Δοκιμάζοντας τις λύσεις της Volterman δε βρήκαμε λόγο για τον οποίο δε θα ήταν σε θέση να ικανοποιήσουν κάποιον. Διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και επαρκείς χώρους, ενώ είναι αρκούντως high tech για να καλύψουν τα «θέλω» των φίλων της τεχνολογίας. Στις συσκευασίες περιλαμβάνονται καλώδια φόρτισης.

 

Μπορείς να δεις ακόμη