CES 2019: Τα απόλυτα gaming laptops φέρουν την υπογραφή της Alienware

by k-Admin 3

 

Όταν η κουβέντα πάει στο gaming, το όνομα της Alienware ξεχωρίζει και στη CES 2019 φροντίσαμε να… θυμηθούμε και το λόγο. Εδώ που τα λέμε, η Alienware δεν δυσκολεύτηκε να τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών της έκθεσης και αιτία γι’ αυτό ήταν τα ολοκαίνουρια gaming laptops που έφερε μαζί της στο Λας Βέγκας –και τα οποία είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε από πρώτο χέρι!

 

 

Το Alienware Area-51m κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά χάρη στο high end design του –ο συνδυασμός του ασημί φινιρίσματος με τις τυρκουάζ λεπτομέρειες είναι απλά μεθυστικός! Αυτά βέβαια δεν είναι τίποτα μπροστά στα χαρακτηριστικά του, καθώς πρόκειται για το ισχυρότερο gaming laptop στον κόσμο!

 

 

Η Alienware το έχει εξοπλίσει με επεξεργαστές Intel Core i7 και i9 9ης γενιάς, τους οποίους πλαισιώνουν έως και 64 GB RAM καθώς επίσης και οι ολοκαίνουριες RTX 2060, 2070 και 2080 της NVIDIA με έως και 8 GB GDDR6 έκαστη! Κατά τα άλλα το Area-51m υποστηρίζει δίκτυο Ethernet 2,5 Gbit, έρχεται με οθόνη στα 144 Hz και τεχνολογία G-SYNC, σύστημα ψύξης Cryo-Tech 2.0, πληκτρολόγιο με τεχνολογία anti-ghosting και το ολοκαίνουριο Command Center της Alienware.

 

 

Οι προτάσεις της εταιρείας ωστόσο δεν εξαντλούνται στο Area-51m. Το m15 θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για όλους τους gamers που δίνουν ιδιαίτερη βάση στο design και το στιλ, καθώς πρόκειται για το λεπτότερο φορητό που δημιούργησε ποτέ η Alienware. Κατασκευασμένο από premium υλικά όπως κράμα μαγνησίου και χαλκού, επιτυγχάνει άψογη απαγωγή θερμότητας, όντας έτσι σε θέση να αποδώσει άψογα σε gaming sessions… μακράς διαρκείας ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στη… βάση του –αυτό το τελευταίο χάρη στην εντυπωσιακή αυτονομία των 17 ωρών. Το m15 παίρνει άριστα και στα χαρακτηριστικά «φορώντας» στις ακριβότερες εκδόσεις του Intel Core i9K 8ης γενιάς με μια υπέροχη GeForce RTX 2080 Max-Q της NVIDIA.

 

 

Για εκείνους, τέλος, που δεν καλύπτονται με τις 15 ίντσες, η Alienware έχει πρόταση και στην αμέσως επόμενη κατηγορία με το m17 των 17 ιντσών. Με ιδιαίτερα λεπτό προφίλ, βάρος 40% μικρότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του, μεγάλη αυτονομία και εξίσου εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά με το m15, αποτελεί επιλογή χωρίς ρίσκο για κάθε λάτρη του gaming. Σημειώστε πως τόσο το m15, όσο και το m17 διαθέτουν σύστημα ψύξης Cryo-Tech 2.0, επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο και προσαρμόσιμο φωτισμό AlienFX.

Η διάθεση των νέων laptops της Alienware ξεκινά στα τέλη Ιανουαρίου –τουλάχιστον στην αγορά των ΗΠΑ.

Μπορείς να δεις ακόμη