CES 2019: Νέα Dell XPS 13

by k-Admin 3

 

Οι φήμες επαληθεύτηκαν με τη Dell να παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της CES την ολοκαίνουρια σειρά XPS 13. Δεν θα ήταν μάλιστα υπερβολή αν υποστήριζε κανείς πως τα εν λόγω laptops ήταν εκείνα που έκλεψαν την παράσταση στο booth της εταιρείας, χάρη στο εκπληκτικό τους design που περνά την αισθητική τους σε άλλο επίπεδο.

Τα νέα XPS 13 έχουν τον τρόπο τους να τραβούν την προσοχή και το καταφέρνουν χάρη στην οθόνη InfinityEdge. Δεν είναι μόνο το ανεπαίσθητο πλαίσιό της που της επιτρέπει να εκμεταλλεύεται σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια του laptop αλλά και η 4K ανάλυσή της (διατίθεται και Full HD έκδοση) που σε συνδυασμό με τη σουίτα Dell Cinema και την τεχνολογία Dolby Vision, προσφέρουν μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

 

 

Καθώς περιεργαζόμασταν το XPS 13, δεν γινόταν να μη σταθούμε στη στιβαρότητα της κατασκευής του. Τα premium υλικά όπως τα ανθρακονήματα και οι ίνες γυαλιού συναντούν την κορυφαία συναρμολόγηση: το XPS 13 άλλωστε αποτελεί το πρώτο laptop που ενσωμάτωσε το θερμομονωτικό σύστημα της GORE (εταιρεία που δραστηριοποιείται στο διαστημικό εξοπλισμό) με τις νέες του εκδόσεις να συνεχίζουν την… παράδοση.

Αν και κατά τη δοκιμή μας δεν είχαμε τόσο χρόνο, οι άνθρωποι της Dell μας ενημέρωσαν πως η αυτονομία των καινούριων XPS 13 αγγίζει –υπό προϋποθέσεις φυσικά- τις 21 ώρες, αριθμός όπως και να ‘χει εξωπραγματικός! Ως εκ τούτου, μιλάμε για laptops ιδανικά για εκείνους που βρίσκονται μεγάλο μέρος της ημέρας στο δρόμο, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν την οποιαδήποτε παραχώρηση σε θέμα επιδόσεων.

Tα νέα XPS 13 ενσωματώνουν τελευταίας γενιάς Core i3/i5/i7 επεξεργαστή, διαθέτουν SSD και έρχονται με έως και 16 GB RAM. Είναι εξοπλισμένα με κάμερα 2,25 mm (τη μικρότερη που έχει τοποθετηθεί σε laptop), θύρες Thunderbolt και USB Type-C 3.1 ενώ τρέχουν Windows 10.

Μπορείς να δεις ακόμη