CES 2020: Το πιο δυνατό Spectre παρουσιάζει η HP στη CES

Τα Spectre αποτελούν μία από τις κορυφαίες σειρές φορητών υπολογιστών, με την HP να προχωρά σε μια μικρή ανανέωσή της κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2020, παρουσιάζοντας το δυνατότερο σχετικό μοντέλο της οικογενείας, το Spectre x360 15.

Σε αντίθεση με το μοντέλο των 13 ιντσών, το συγκεκριμένο ενσωματώνει τη 10η γενιά του Intel Core i7 επεξεργαστή που προσφέρει 20% καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό του. Συνοδεύεται από το υποσύστημα γραφικών GeForce MX της Nvidia ενώ η οθόνη έχει διαστάσεις 15,6 ιντσών, ανάλυση 4K και στηρίζεται στην OLED τεχνολογία, ο κύριος λόγος για την εμφάνιση φοβερών χρωμάτων.

Αν και 15αρι, το Spectre X360 κρατάει περιορισμένες τις διαστάσεις του εξαιτίας των μικρών  περιθωρίων περιμετρικά της οθόνης, κάτι που δεν επηρεάζει καθόλου την παρουσία web κάμερας. Αυτός είναι και ο λόγος που μόνο η οθόνη, καλύπτει το 90% της εμπρόσθιας όψης. Ο σχεδιασμός του Spectre x360 διακρίνεται από τα απότομα «κοψίματά» του, κάτι που δεν συναντάμε συχνά ανάμεσα στα περισσότερα laptops της αγοράς. Η ασφαλή πρόσβαση στον υπολογιστή μπορεί να γίνει μέσω του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που υποστηρίζει το πρότυπο Windows Hello.

Σε ότι αφορά τις διαθέσιμες θύρες, αυτές περιλαμβάνουν μία HDMI θύρα, microUSB μια κλασσική USB υύρα αλλά και δύο Thunderbolit 3 USB-C. Τέλος η HP δείχνει αρκετά σίγουρη και για την αυτονομία του συστήματος, η οποία φτάνει τις 16 ώρες σύμφωνα με την εταιρεία με συντηρητική χρήση.

Η διαθεσιμότητα αναμένεται να ξεκινήσει από την αγορά των ΗΠΑ στις 20 Μαρτίου.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη