CES 2021: H νέα σκούπα LG CORDZERO ThinQ με σταθμό φόρτισης

by Aggeliki Tsoukana

 

Συνεχίζοντας τη σπουδαία παράδοσή της στις αυτόματες ρομποτικές σκούπες, η LG Electronics θα παρουσιάσει στην CES 2021 την πιο πρόσφατη λύση καθαρισμού χωρίς καλώδια, τη σκούπα LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+. Το νέο, αναβαθμισμένο μοντέλο προσφέρει εντυπωσιακό  καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων και διαθέτει μια νέα βάση σταθμού φόρτισης, η οποία θα καθαρίζει αυτόματα τον κάδο απορριμμάτων και θα επαναφορτίζει τη σκούπα μετά τη χρήση της, δίνοντάς σου έτσι περισσότερη ελευθερία και μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, ελαχιστοποιώντας την έκθεσή σου στη σκόνη.

 

Ένας πρωτοποριακός σταθμός για φόρτιση και …όχι μόνο

Διαθέτοντας ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα απομάκρυνσης της σκόνης, ο σταθμός φόρτισης καθιστά το σκούπισμα του χώρου σου μια εύκολη υπόθεση. Όταν η CordZeroThinQ A9 Kompressor+ είναι τοποθετημένη στη βάση της, τα περιεχόμενα του δοχείου απορριμμάτων απορροφώνται αυτόματα από το σταθμό φόρτισης και συλλέγονται στη σακούλα που συμπεριλαμβάνεται. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η ηλεκτρική σκούπα συνεχίζει να φορτίζει ενώ είναι συνδεδεμένη στο σταθμό φόρτισης.

 

Εργονομία στο έπακρο, με έναν σταθμό φόρτισης – πολυεργαλείο 

Ο σταθμός φόρτισης είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να εξοικονομεί τον χώρο σου και ταυτόχρονα να μπορεί να χωρέσει την CordZeroThinQ A9 Kompressor + και το σύνολο των έξι αξεσουάρ και ακροφυσίων αφού, για παράδειγμα, τα εργαλεία Crevice και Pet Nozzle μπορούν να αποθηκευτούν μέσα στην πολυλειτουργική βάση. Όλες οι ρυθμίσεις που θέλεις να κάνεις στον σταθμό φόρτισης μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα μέσω της πλήρους οθόνης αφής, ενώ ο σταθμός φόρτισης περιλαμβάνει, επίσης, έναν διακόπτη για την αυτόματη εκκίνηση της λειτουργίας καθαρισμού του κάδου απορριμμάτων.

 

Από σκούπα σε σφουγγαρίστρα με μία κίνηση

Το εντυπωσιακό με την LG CordZeroThinQ A9 Kompressor + είναι ότι, με τη χρήση των διαφορετικών ακροφυσίων, μπορείς εύκολα να τη μετατρέψεις από σκούπα σε σφουγγαρίστρα και αντίστροφα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, απλώς αλλάζοντας τα εξαρτήματα. Το Power Carpet Nozzle απομακρύνει τη σκόνη από τα χαλιά σου χρησιμοποιώντας ισχυρή αναρρόφηση, ενώ το εξάρτημα Power Mop θα σου προσφέρει πεντακάθαρα δάπεδα. Τα χειριστήρια μιας αφής, οι δύο μπαταρίες και τα αφαιρούμενα φίλτρα που πλένονται θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη χρήση, την υγιεινή και την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου της LG, ενώ μπορείς να αναβαθμίσεις το μοντέλο με το εξάρτημα Power Drive Mop που πωλείται χωριστά.

Μπορείς να δεις ακόμη