CES 2023 – JBL

by Zikou Stella

Την κορυφαία της ηχόμπαρα για το 2023, παρουσίασε η JBL. Η Bar 1300 ολοκληρώνει τη σειρά JBL Bar του κατασκευαστή, είναι συμβατή με Dolby Atmos και DTS:X, διαθέτει αποσπώμενα ασύρματα πίσω (surround) ηχεία, ξεχωριστό subwoofer και έξι μονάδες που ακτινοβολούν προς την οροφή αξιοποιώντας την τεχνολογία MultiBeam της εταιρείας. Έτσι η Bar 1300 δημιουργεί ένα surround περιβάλλον με 11.1.4 κανάλια ήχου συνολικής ισχύος 1.170W.

 

 

Tα αποσπώμενα περιφερειακά ηχεία τροφοδοτούνται με μπαταρία και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο σας, ενώ μπορούν να συνδεθούν ασύρματα μέσω Bluetooth με οποιαδήποτε φορητή συσκευή για χρήση ως αυτόνομα ηχεία ή ακόμα και να συνδεθούν μεταξύ τους για να προσφέρουν στερεοφωνικό ήχο.

 

 

Επιπλέον η Bar 1300 υποστηρίζει την τεχνολογία PureVoice για τη βελτιστοποίηση της καθαρότητας της φωνής ακόμα και όταν κυριαρχούν τα δυνατά ηχητικά εφέ, ενώ δεν της λείπουν η συμβατότητα με  AirPlay 2, Alexa και Chromecast. Η JBL Bar 1300 θα είναι διαθέσιμη από τον ερχόμενο Φεβρουάριο με κόστος περί τα $1499.

Μπορείς να δεις ακόμη