Χειρίσου το Xbox σου και μέσα από το Google Home App

by Zikou Stella

Η Microsoft πάντα προσπαθεί να κάνει τα προϊόντα της και κυρίως τις κονσόλες της (Xbox) πιο εύκολες στη χρήση με κάθε τρόπο και για αυτό προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους χειρισμού τους (πέρα από το κλασικό controller), αλλά και διαφορετικούς τρόπους προσβασιμότητας!

 

Έτσι, μπορείς πλέον να ελέγχεις την Xbox κονσόλα σου και μέσα από το Google Home App! Πρόκειται για μία δημοφιλή (ειδικά στο εξωτερικό) εφαρμογή, η οποία μέσα από τη λογική του Internet of Things και του Ψηφιακού Σπιτιού προσπαθεί να σου δώσει μία εικόνα και συγκεντρωτικό έλεγχο για όλες (ή για τις περισσότερες) ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι σου.

Πιο πρακτικά, στην περίπτωση της κονσόλας μπορείς αξιοποιήσεις το Google Home ως τηλεχειριστήριο αφής για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, να ρυθμίσεις τον ήχο, να πλοηγηθείς με τα πλήκτρα κατεύθυνσης, να διαχειριστείς πολυμέσα, αλλά και να κάνεις εγγραφή βίντεο από τα παιχνίδια που παίζεις!

 

Σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί ότι μπορείς εδώ και καιρό να ελέγξεις εναλλακτικά την κονσόλα με φωνητικές εντολές μέσω του Google Assistant ή να κάνεις κάποιες ενέργειες (π.χ. απομακρυσμένη έναρξη ενός download) μέσω του επίσημου Xbox app.

Μπορείς να δεις ακόμη