Colourday Festival 2023: Βουτιά στον κόσμο του κεφιού και των χρωμάτων

by Zikou Stella

Το Colourday Festival είναι ίσως το μεγαλύτερο και το πλέον επιτυχημένο φεστιβάλ νεολαίας στην Ελλάδα. Άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το 2015 και έκτοτε, με εξαίρεση το 2020 και το 2021, έχει διαρκή παρουσία στα καλοκαιρινά δρώμενα. Για μια ακόμα χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 18 Ιουνίου και όπως πάντα αναμένεται να φιλοξενήσει δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Αν αναρωτιέσαι τι κάνει το Colourday Festival ξεχωριστό, είναι το γεγονός ότι το κυρίως μέρος της δράσης δεν εκτυλίσσεται στην σκηνή αλλά στην αρένα. Εκεί όλοι παίζουν με τα χρώματα, βάφονται, τραβάνε φωτογραφίες και videos, συμμετέχουν στις ομαδικές ρίψεις, χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής κορυφαίων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και λαμβάνουν μέρος σε πολυάριθμα activations.

Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμα μουσικό event αλλά μια πραγματική γιορτή των χρωμάτων, με πρωταγωνιστές εσένα, τους φίλους σου και όλο το υπόλοιπο κοινό. Απόδειξη των παραπάνω είναι ότι τα smartphones των θεατών δεν είναι στραμμένα σε κάποιον star on stage, αλλά στα ίδια τα πρόσωπά τους. Πρόσωπα χρωματιστά και χαρούμενα που κατακλύζουν κάθε χρόνο τα social media με positive vibes και πινελιές αισιοδοξίας.

Για το Colourday, άλλωστε, εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου και σε έναν κόσμο γεμάτο γκρίζο εσύ είσαι που θα αλλάξεις τα πάντα, επιλέγοντας το χρώμα των ονείρων σου!

 

 

Παρουσιαστές και Διάσημοι Καλλιτέχνες

Στο Colourday Festival θα σε υποδεχτούν μια σειρά από διασημότητες και θα διασκεδάσεις με τις δημιουργίες δημοφιλών καλλιτεχνών.

Την τριάδα των παρουσιαστών αποτελούν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Βενετία Καμάρα και Άγγελος Πάτσης.

Επί σκηνής θα βρεθούν καλλιτέχνες που σίγουρα γνωρίζεις, όπως οι: Δέσποινα Βανδή, Αναστασία, Stan, Kings, Immune, Ivan Greko, Bossikan, Ellize, Strat, Daphne Lawrence, Roi, Kidd, Αντώνης Δημητριάδης, DJ Paco, Άσπα, Steveonemanshow, Joanne, Rippen, Cryjaxx, Αντωνία Καούρη, Nikko Sunset, Dim Angelo, Borek, Kony, Nina, Archolekas, Mike G, Ιάσωνας Μανδηλας, Βασίλης Ηλιάδης και DJ Soldo.

 

Δυναμική παρουσία από το Here to Play στο Colourday Festival

Με τόσες επιλογές για το νεανικό κοινό στα καταστήματα Κωτσόβολος, η εταιρεία δείχνει διαρκώς ότι βρίσκεται κοντά και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των νεαρών ηλικιών για διασκέδαση. Έτσι λοιπόν ο Κωστόβολος θα βρεθεί για μια ακόμα φορά στο πλευρό της νεολαίας, μέσω της πλατφόρμας Here to Play.

Κορυφαίο ανάμεσα στα Stand-Up comedy acts θα είναι αυτό των αδελφών Κώστα και Αλέξανδρου Μαλιάτση, που θα παρουσιάσουν το Here to Play και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να σε προσελκύσουν στον υπέροχο, νεανικό και παιχνιδιάρικο κόσμο τους.

Παράλληλα θα τρέξει και σχετικό Give Away από τα social media του Κώστα Μαλιάτση  και του Κωτσόβολου.

 

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά. Δεν αποκλείεται να είσαι ένας από τους τυχερούς, που όχι μόνο θα διασκεδάσουν, αλλά θα κερδίσουν και πλούσια δώρα.

Μπορείς να δεις ακόμη