Crash Team Racing Nitro-Fueled

by Admin_

Το Crash Team Racing Nitro-Fueled είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορείς να παίξεις αυτό το καλοκαίρι! Πρόκειται για remake του αγαπημένου Crash Team Racing του μακρινού 1999 και έρχεται ως συνέχεια του επιτυχημένου remake των κλασικών πρώτων Crash Bandicoot που κυκλοφόρησαν το 2017 (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy). Το Crash Team Racing Nitro-Fueled αναφέρεται και στα τρία συνολικά καρτ παιχνίδια εκείνης της εποχής με όλα τα skins και τις πίστες. Είναι διαθέσιμο για Playstation 4, XBOX One και Nintendo Switch.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα διασκεδαστικό adventure mode, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις μία εξωγήινη εισβολή μέσω αγώνων καρτ. Οι αγώνες είναι πολύ διασκεδαστικοί αφού θα πρέπει να αποφύγεις τα εχθρικά πυρά και να χρησιμοποιείς το turbo για… εντυπωσιακές στροφές και drifting.

Οι πίστες είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες, αλλά το πιο θετικό είναι ότι κάθε φορά έχεις ένα διαφορετικό challenge. Για παράδειγμα πρέπει να κάνεις καλύτερο χρόνο ή να μαζεύεις κρυστάλλους μέσα από παγίδες και γράμματα από μυστικά περάσματα.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα modes όπως τα Local Multiplayer, Online Racing, Online Battle και το Time Attack Mode. Να σημειωθεί πως τα ανταγωνιστικά με φίλους τοπικά ή διαδικτυακά modes είναι άκρως εθιστικά και ευχάριστα.

Στα θετικά είναι και η αναβαθμισμένη HD ανάλυση (χωρίς όμως υποστήριξη HDR) και το εξαιρετικό αρτιστικό αποτέλεσμα. Ειδικά αν είχες παίξει το original παιχνίδι θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις και σίγουρα θα το ευχαριστηθείς.

 

 

10 highlights

  1. Είναι ο ορισμός του retro value κι έγινε με σεβασμό στην ιστορία του τίτλου.
  2. Υποστηρίζει save με τη σύγχρονη έννοια του όρου.
  3. Έχει όμορφα καρτουνίστικα γραφικά.
  4. Υποστηρίζει πολλές πίστες και γενικά είναι πλούσιο σε περιεχόμενο και modes.
  5. Μπορεί να γίνει πολύ challenging για τους πιο hardcore gamers.
  6. To online mode δουλεύει άψογα.
  7. Διαθέτει αρκετά ενδιαφέροντα achievements.
  8. Περιλαμβάνει νέο και πιο σύγχρονο μενού.
  9. Είναι όμορφα ανταγωνιστικό και διασκεδαστικό.
  10. Είναι σαφώς family friendly και θα έλεγε κανείς «παρεΐστικο» παιχνίδι.

 

Στοιχεία που μας προβλημάτισαν

  • Σε καθαρά τεχνικό επίπεδο γραφικών θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες βελτιώσεις (π.χ. να τρέχει το παιχνίδι στα 60 fps).
  • Παραδόξως το loading είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια σε μερικά σημεία (για αυτό ακούγονται φήμες για patch).
  • Δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση για εξτρά περιεχόμενο – DLC (αν και το παιχνίδι είναι μάλλον αρκετά μεγάλο).

 

Συμπερασματικά, το παιχνίδι κερδίζει παλιούς και νέους gamers, ενώ έχει μία όμορφη retro αίσθηση. Διασκεδαστικό και απαιτητικό όταν πρέπει, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για παιδιά και γενικότερα για οικογενειακή διασκέδαση. Είναι σαφώς must have ειδικά για παλαιότερους gamers.

 

Μπορείς να δεις ακόμη