Days of Play: Εκπτώσεις στην τιμή των πακέτων του PlayStation Plus

by Zikou Stella

H Sony ανακοίνωσε πληροφορίες σχετικά με την ετήσια προωθητική ενέργεια Days of Play, που θα τρέξει από τις 2 έως και τις 12 Ιουνίου 2023. Για μια ακόμα χρονιά θα υπάρξουν σημαντικές μειώσεις τιμών στο PlayStation Store, στο PlayStation Direct και στο PlayStation Gear.

Αν είσαι κάτοχος PlayStation 4 ή PlayStation 5, σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν οι εκπτώσεις στα πακέτα της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus. Είτε είσαι νέος, είτε υπάρχον μέλος της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις 12 μήνες επιπλέον για το PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra ή PlayStation Plus Premium, με έκπτωση 25%.

 

Έτσι λοιπόν αγοράζοντας μια κάρτα για το PlayStation Plus από ένα κατάστημα Κωτσόβολος, θα ανανεώσεις ή θα εγγραφείς για πρώτη φορά στην υπηρεσία με λιγότερα χρήματα και ό,τι μείνει στο ψηφιακό σου πορτοφόλι θα είναι πάντοτε και άμεσα διαθέσιμο για τις επόμενες αγορές σου. Επίσης, αν έχεις ήδη ενεργή συνδρομή σε PlayStation Plus Essential ή Extra, έχεις το δικαίωμα αναβάθμισης σε ανώτερο πακέτο, με έκπτωση 25% για μηνιαία, τριμηνιαία ή δωδεκάμηνη συνδρομή. Οπότε, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις το PlayStation Plus Premium, που σου προσφέρει τον πλήρη κατάλογο των παιχνιδιών της υπηρεσίας.

Πέρα από τα παραπάνω, θα υπάρξουν εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα video games που είναι διαθέσιμα μέσω του PlayStation Store.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη