Απογείωσε τη διασκέδασή σου με μια από τις νέες τηλεοράσεις της LG

by Zikou Stella

Οι τηλεοράσεις της LG αποτελούν διαχρονικά μια από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. Η ποιότητά τους είναι τέτοια που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη στον οπτικοακουστικό τομέα, είτε παρακολουθείς οποιοδήποτε πρόγραμμα στα κλασσικά τηλεοπτικά κανάλια, είτε ταινίες ή σειρές μέσω Netflix, Disney+ ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας streaming, ακόμα και αν είσαι gamer και θέλεις να διασκεδάσεις ατελείωτες ώρες με το αγαπημένο σου χόμπι.

 

LG OLED evo G3 4K Smart TV 2023

Οι τηλεοράσεις LG OLED βρίσκονται δέκα χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών και η σειρά evo G3 4K Smart TV 2023 είναι μία από αυτές που διεκδικούν χώρο στο σαλόνι σου.

Είναι εφοδιασμένη με τον επεξεργαστή a9 AI Gen 6, που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου όσον αφορά τις επιδόσεις στην εικόνα και στον ήχο. Με τεχνολογίες που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, όπως AI Picture Pro, AI Super Upscaling, το OLED Dynamic Tone Mapping Pro και το HDR Expression Enhancer, ο επεξεργαστής χαρτογραφεί την εικόνα, ανιχνεύει το βάθος κάθε αντικειμένου και την βελτιώνει στον μέγιστο βαθμό όπου απαιτείται. Επιπλέον, με την τεχνολογία AI Sound Pro, η τηλεόραση προσομοιώνει εικονικά setup ηχείων 9.1.2. Τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση για μια καθηλωτική εμπειρία σε οπτικό και ακουστικό τομέα.

 

Η ποιότητα της εικόνας φτάνει σε ανάλυση 4K με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 100Hz για μια ξεκούραστη εμπειρία. Τα pixels της οθόνης είναι τόσο ζωντανά και λαμπερά που δεν απαιτείται οπίσθιος φωτισμός. Μάλιστα, χάρη στον αλγόριθμο ενίσχυσης φωτισμού και την αρχιτεκτονική ελέγχου φωτισμού θα μπορέσεις με πολύ μεγάλη ευκολία να προσαρμόσεις την απεικόνιση στις ιδιαίτερες προτιμήσεις σου, έχοντας την αντίθεση που απαιτείται για να μην χάνεις την παραμικρή λεπτομέρεια. Η τηλεόραση είναι πιστοποιημένη με 100% πιστότητα και όγκο χρώματος. Έτσι η απόδοση των χρωμάτων είναι απόλυτα ακριβής, σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού χωρίς να παρατηρούνται παραμορφώσεις. Επιπλέον η πιστοποίηση Eyesafe εγγυάται ότι θα μπορέσεις να παρακολουθείς για όση ώρα θέλεις, δίχως να ανησυχείς για την όρασή σου.

Η πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία βασίζεται στις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos. Το Dolby Vision προσφέρει μαγευτική ποιότητα εικόνας, με εξαιρετικά ζωντανά χρώματα, πιο έντονες αντιθέσεις και πιο πλούσιες λεπτομέρειες, φέρνοντας επανάσταση στην ψυχαγωγία με εκπληκτικές, ρεαλιστικές εικόνες στις τηλεοράσεις της LG, χάρη και στην υποστήριξη για HDR10 Pro.

 

Το Dolby Atmos δημιουργεί τρισδιάστατο ήχο surround βασισμένο σε αντικείμενα και αναπαραγάγει ηχητικά εφέ που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι ο ίδιος μέσα στη σκηνή που παρακολουθείς.

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία video streaming της προτίμησής σου, όπως NETFLIX,  Prime Video, Disney+ ή Apple TV+ και να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες ή σειρές.

Από την άλλη, αν είσαι gamer, η evo G3 65” 4K Smart TV σου υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία. Μπορείς να συνδέσεις μια σύγχρονη κονσόλα για video games, όπως PlayStation 5, Xbox Series X ή Xbox Series S και να καθηλωθείς μπροστά από την οθόνη με το αγαπημένο σου χόμπι, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα των τεχνολογιών NVIDIA G-Sync και FreeSync, VRR, ALLM, eARC και HGiG. Λειτουργίες όπως το Game Optimizer θα σε βοηθήσουν να εφαρμόσεις άμεσα τις ρυθμίσεις που θέλεις, ανάλογα το είδος του παιχνιδιού, απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Αν είσαι λάτρης του cloud gaming, σίγουρα θα χαρείς μαθαίνοντας ότι η τηλεόραση υποστηρίζει την υπηρεσίας GeGorce Now της Nvidia.

Η ακουστική εμπειρία απογειώνεται κυριολεκτικά με μια ηχόμπαρα της LG. Μέσω του WOW Orchestra (MR1), η τηλεόραση και η ηχόμπαρα λειτουργούν ως ένα ηχείο, με την εμπειρία να εκτοξεύεται από το Dolby Atmos και το IMAX Enhanced. Λόγω παρόμοιου σχεδιασμού προτείνεται η αγορά μια ηχόμπαρας SC9.

 

 

Η τηλεόραση υποστηρίζει το ThinQ AI, την τεχνολογία της LG που χρησιμοποιεί αναγνώριση φωνής για τον έλεγχο της συσκευής την γρήγορη αναζήτηση πληροφοριών και την εύκολη σύνδεση συσκευών IoT. Η ενσωμάτωση του webOS 23 δημιουργεί έναν και μοναδικό κόμβο, με προτάσεις για περιεχόμενο, όπως αθλητικά, ταινίες, σειρές κλπ, που μέσω τεχνητής νοημοσύνης είναι πάντοτε προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σου. Επιπλέον, η λειτουργία Multi View σου παρέχει τη δυνατότητα να προβάλεις ταυτόχρονα στην οθόνη σου δύο διαφορετικές εφαρμογές.

Ο σχεδιασμός τύπου One Wall περιλαμβάνει έναν ειδικό βραχίονα, που σου επιτρέπει να τοποθετήσεις την τηλεόραση στον τοίχο με τρόπο τέτοιο που το κενό να είναι μηδενικό.

Τέλος, τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής είναι τέτοια, που επιτρέπουν στην LG να σου προσφέρει πενταετή εγγύηση καλής λειτουργίας για την οθόνη.

 

LG OLED B3 4K 2023

Έχοντας κατακτήσει επί δέκα χρόνια την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, η LG διεκδικεί για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη σου με τη σειρά τηλεοράσεων LG OLED B3 4K 2023.

Στο εσωτερικό της τηλεόρασης υπάρχει ο επεξεργαστής a7 AI 4Κ Gen 6, που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε εικόνα και ήχο, προσφέροντας σου μια πύλη προς τον ρεαλισμό. Με τεχνολογίες που είναι βασισμένες σε τεχνητή νοημοσύνη, όπως το AI Picture Pro και το AI Super Upscaling, ο επεξεργαστής αναλύει την εικόνα, εμβαθύνει σε κάθε αντικείμενο και προσφέρει αυτομάτως όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις. Ακόμα, η AI Sound Pro, δίνει στην τηλεόραση τη δυνατότητα προσομοίωσης setup ηχείων 5.1.2. Με βάση τα παραπάνω είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις μια καθηλωτική εμπειρία, με κρυστάλλινη εικόνα και ήχο.

Η ανάλυση της εικόνας είναι 4Κ και ένας από τους παράγοντες που εξασφαλίζουν μια άνετη οπτική εμπειρία είναι η υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 100Hz. Τα pixels της οθόνης είναι αυτοφωτιζόμενα, οπότε καταργείται η ανάγκη για οπίσθιο φωτισμό. Ο επεξεργαστής προσφέρει ειδικό αλγόριθμο ενίσχυσης φωτισμού και ενσωματώνει αρχιτεκτονική ελέγχου φωτισμού που σου επιτρέπουν με πολύ μεγάλη ευκολία να προσαρμόσεις την απεικόνιση στις ιδιαίτερες προτιμήσεις σου, προσαρμόζοντας την αντίθεση στο απαιτούμενο επίπεδο για να είναι ορατές όλες οι λεπτομέρειες. Η τηλεόραση έχει λάβει πιστοποίηση για 100% πιστότητα όγκου χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων γίνεται με απόλυτη ακρίβεια, όποιες και αν είναι η συνθήκες φωτισμού. Ακόμα με την πιστοποίηση Eyesafe είσαι απόλυτα σίγουρος θα μπορέσεις να παρακολουθείς το αγαπημένο σου περιεχόμενο για όση ώρα θέλεις, δίχως να ανησυχείς για την όραση τη δική σου ή των μελών της οικογένειάς σου.

 

Η οπτικοακουστική εμπειρία είναι κινηματογραφική χάρη στις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos. Το Dolby Vision προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, με μαγευτικά, ζωντανά χρώματα, ιδιαίτερα έντονη αντίθεση και υψηλό βαθμό λεπτομερειών. Σε περίπτωση που θέλεις να παραμείνεις πιστός στην original ποιότητα, δίχως βελτιώσεις, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις στο Filmmaker Mode. Ακόμα, η υποστήριξη για HDR10 Pro αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι για μια πραγματικά ρεαλιστική οπτική εμπειρία.

Από την άλλη, η τεχνολογία Dolby Atmos δημιουργεί τρισδιάστατο ήχο surround, που βασίζεται σε αντικείμενα για την αναπαραγωγή ηχητικών εφέ που σε κάνουν να έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πραγματικά μέσα στη σκηνή που παρακολουθείς.

Ανά πάσα στιγμή έχεις διαθέσιμες όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες video streaming, όπως NETFLIX,  Prime Video, Disney+ ή Apple TV+ και να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες ή σειρές στην πλατφόρμα της προτίμησής σου.

 

Ο χρόνος απόκρισης είναι μόλις 1ms, κάτι που κάνει ιδανική την LG OLED B3 4K, ακόμα και για επαγγελματίες gamers που πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένοι με τη δράση. Έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις μια σύγχρονη κονσόλα για video games, όπως PlayStation 5, Xbox Series X ή Xbox Series S ή υπολογιστή και να καθηλωθείς μπροστά από την οθόνη με το αγαπημένο σου χόμπι, καθώς σου προσφέρονται τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων τεχνολογιών NVIDIA G-Sync και FreeSync, VRR, ALLM, eARC και HGiG. Λειτουργίες όπως το Game Optimizer θα αναλάβουν τον ρόλο να σε απαλλάξουν από την χρονοβόρα πλοήγηση σε μενού για να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ανάλογα το είδος του παιχνιδιού με το οποίο ασχολείσαι την εκάστοτε στιγμή. Αν είσαι λάτρης του cloud gaming, σίγουρα θα χαρείς μαθαίνοντας ότι η τηλεόραση υποστηρίζει την υπηρεσία GeForce Now της Nvidia.

Μπορείς να απογειώσεις την ακουστική εμπειρία σου με μια ηχόμπαρα της LG. Μέσω του WOW Orchestra (MR1), η τηλεόραση και η ηχόμπαρα λειτουργούν ως ένα ηχείο, με την εμπειρία να εκτοξεύεται από το Dolby Atmos και το IMAX Enhanced.

Τέλος, ο λεπτός σχεδιασμός, θα σου επιτρέψει να τοποθετήσεις μια τηλεόραση της σειράς LG OLED B3 4K οπουδήποτε, καθώς θα δέσει αρμονικά με τον χώρο σου.

 

LG OLED evo C3 4K 65 2023

Η σειρά τηλεοράσεων LG OLED evo C3 4K 2023 είναι μια ακόμα πρόταση από την LG, που, οι καινοτομίες της την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών που αναζητούν μια τηλεόραση OLED.

Η συγκεκριμένη σειρά τηλεοράσεων είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή a9 AI Gen 6, που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου όσον αφορά τις επιδόσεις στην εικόνα και στον ήχο. Οι τεχνολογίες OLED Dynamic Tone Mapping Pro και HDR Expression, συνδυάζονται με το AI Picture Pro και το AI Super Upscaling, έχοντας ως αποτέλεσμα ο επεξεργαστής να μπορεί να χαρτογραφεί την εικόνα, ανιχνεύοντας το βάθος κάθε αντικειμένου και στη συνέχεια να την βελτιώνει στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Επίσης, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AI Sound Pro, η τηλεόραση προσομοιώνει εικονικά setup ηχείων 9.1.2. Όλα όσα προαναφέρθηκαν είναι η καλύτερη εγγύηση για την απόλυτη εμπειρία στον οπτικοακουστικό τομέα.

Η ανάλυση που φτάνει σε ποιότητα τα 4K σε συνδυασμό με τον ρυθμό ανανέωσης που είναι στα 100Hz θα σου προσφέρουν μια ξεκούραστη εμπειρία. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels της οθόνης δεν χρειάζονται οπίσθιο φωτισμό, καθώς είναι απόλυτα λαμπερά και ζωντανά. Για την ακόμα καλύτερη απόδοσή τους χρησιμοποιείται ειδικός αλγόριθμος ενίσχυσης φωτισμού και αρχιτεκτονική ελέγχου φωτισμού. Έτσι θα μπορέσεις με πολύ μεγάλη ευκολία να προσαρμόσεις την απεικόνιση στις δικές σου προτιμήσεις, έχοντας το απαραίτητο επίπεδο αντίθεσης για να μην χάνεις την παραμικρή λεπτομέρεια. Η τηλεόραση έχει πιστοποίηση για 100% όγκο χρώματος και 100% πιστότητα χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα με την πραγματικότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και δεν παρατηρούνται παραμορφώσεις. Ακόμα, το λεγόμενο Eye Comfort που εξασφαλίζεται μέσω της πιστοποίησης Eyesafe, εγγυάται ότι θα μπορέσεις να παρακολουθείς για όση ώρα θέλεις, δίχως να ανησυχείς για την όραση τη δική σου ή της οικογένειάς σου.

 

 

Οι τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos αποτελούν τη βάση για να απολαύσεις μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία. Το Dolby Vision προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, με απίστευτα, ζωντανά και μαγευτικά χρώματα, ιδιαίτερα έντονες αντιθέσεις και βαθμό λεπτομερειών σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πάντως, αν επιθυμείς να παραμένεις πιστός στην original ποιότητα, δίχως αναβαθμίσεις, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το Filmmaker Mode. Επιπλέον, η υποστήριξη για HDR10 Pro προσθέτει πόντους στην ρεαλιστική οπτική εμπειρία.

Το Dolby Atmos δημιουργεί τρισδιάστατο ήχο surround, που είναι βασισμένος σε αντικείμενα για την αναπαραγωγή ηχητικών εφέ που σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά της οθόνης, μέσα στη σκηνή που παρακολουθείς.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να ενεργοποιήσεις μια από τις δημοφιλείς υπηρεσίες video streaming, όπως NETFLIX,  Prime Video, Disney+ ή Apple TV+ και να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες ή σειρές στην πλατφόρμα της αρεσκείας σου. Για την καλύτερη ακουστική εμπειρία προτείνεται να συνδέσεις μια ηχόμπαρα της LG. Μέσω του WOW Orchestra (MR1), η τηλεόραση και η ηχόμπαρα λειτουργούν ως ένα ηχείο, με την απόλαυση να φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα, λόγω των τεχνολογιών Dolby Atmos και IMAX Enhanced.

 

 

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG OLED evo C3 4K 2023 μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν για gaming. Μπορείς να συνδέσεις μια σύγχρονη κονσόλα για video games, όπως PlayStation 5, Xbox Series X ή Xbox Series S ή υπολογιστή και να περάσεις ατελείωτες ώρες διασκέδασης με το αγαπημένο σου χόμπι. Στα θετικά είναι ότι σου προσφέρονται όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων τεχνολογιών NVIDIA G-Sync και FreeSync, VRR, ALLM, eARC και HGiG. Λειτουργίες όπως το Game Optimizer θα αναλάβουν τον ρόλο να σε απαλλάξουν από την χρονοβόρα πλοήγηση σε μενού για να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ανάλογα το είδος του παιχνιδιού με το οποίο ασχολείσαι την εκάστοτε στιγμή. Αν είσαι λάτρης του cloud gaming, σίγουρα θα χαρείς μαθαίνοντας ότι η τηλεόραση υποστηρίζει την υπηρεσίας GeForce Now της Nvidia.

Ο λεπτός σχεδιασμός κάνει τις τηλεοράσεις της σειράς LG OLED evo C3 4K 2023 να δένουν αρμονικά με τον χώρο σου. Το ειδικά σχεδιασμένο στήριγμα προσαρμόζεται άψογα στην τηλεόρασή σου, είτε για τοποθέτηση σε τοίχο είτε σε βάση. Εκτός του ότι ταιριάζει όμορφα στον εσωτερικό σου χώρο, δίνει τη δυνατότητα στα τριπλά ηχεία Up-Firing να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

 

LG QNED LED 4K QNED82 2023

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG QNED LED 4K QNED82 2023 σου προσφέρουν την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία εξωπραγματικών χρωμάτων χάρη στο QNED Color Pro που συνδυάζει τη δύναμη των τεχνολογιών Quantum Dot και NanoCell.

Ο επεξεργαστής a7 AI 4Κ Gen 6, αποτελεί εγγύηση για εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις σε εικόνα και ήχο, προσφέροντας σου μια πύλη προς τον ρεαλισμό. Με τεχνολογίες που βασισμένες σε τεχνητή νοημοσύνη, όπως AI Picture Pro και το AI Super Upscaling, ο επεξεργαστής αναλύει την εικόνα, εμβαθύνει σε κάθε αντικείμενο και παρέχει αυτόματα όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις. Ακόμα, η τεχνολογία AI Sound Pro, δίνει στην τηλεόραση τη δυνατότητα να προσομοιώνει setup ηχείων 5.1.2. Τα παραπάνω είναι αποτελούν εγγύηση για μια καθηλωτική εμπειρία, με κρυστάλλινη εικόνα και ήχο. Η τεχνολογίας Quantum Dot NanoCell οθόνη φτάνει σε ανάλυση τα 4Κ με ρυθμό ανανέωσης στα 100Hz για μια άνετη εμπειρία θέασης, ενώ το χαρακτηριστικό Ultra Contrast εγγυάται επίπεδο αντίθεσης τέτοιο που δεν θα χάνεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

 

 

Η τεχνολογία Dolby Atmos εγγυάται ότι θα απολαύσεις κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σου. Δημιουργώντας τρισδιάστατο ήχο surround, που βασίζεται σε αντικείμενα για την αναπαραγωγή ηχητικών εφέ, θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι πραγματικά μέσα στη σκηνή που παρακολουθείς, ως πρωταγωνιστής και όχι ως απλός θεατής.

Η υποστήριξη για την τεχνολογία HDR10 Pro συμβάλλει σε μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία, με απόδοση των πραγματικών αποχρώσεων όλων των χρωμάτων και βελτιώσεις όπου αυτό είναι απαραίτητο. Αν όμως προτιμάς να παραμείνεις πιστός στην original ποιότητα, δίχως βελτιώσεις, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το Filmmaker Mode.

Η ακουστική εμπειρία μπορεί να απογειωθεί με μια ηχόμπαρα της LG. Μέσω του WOW Orchestra (MR2), η τηλεόραση και η ηχόμπαρα λειτουργούν ως ένα ηχείο, με την εμπειρία να εκτοξεύεται από το Dolby Atmos και το IMAX Enhanced.

Εννοείται ότι ανά πάσα στιγμή έχεις διαθέσιμες όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες video streaming, όπως NETFLIX,  Prime Video, Disney+ ή Apple TV+ και να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες ή σειρές στην πλατφόρμα της προτίμησής σου.

 

Αν είσαι gamer, έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις μια σύγχρονη κονσόλα για video games, όπως PlayStation 5, Xbox Series X ή Xbox Series S ή υπολογιστή και περάσεις ατελείωτες ώρες διασκέδασης με το αγαπημένο σου χόμπι. Στα θετικά είναι ότι σου προσφέρονται όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων τεχνολογιών NVIDIA FreeSync, VRR, ALLM, eARC και HGiG. Λειτουργίες όπως το Game Optimizer θα σε βοηθήσουν κατά πολύ στην προσπάθειά σου να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ανάλογα το είδος του παιχνιδιού με το οποίο ασχολείσαι την εκάστοτε στιγμή. Αν είσαι λάτρης του cloud gaming, σίγουρα θα χαρείς μαθαίνοντας ότι η τηλεόραση υποστηρίζει την υπηρεσίας GeForce Now της Nvidia.

Κάτι που πολύ πιθανό να σε ενθουσιάσει είναι το Magic Remote, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ελέγξεις την τηλεόρασή σου, όπως ακριβώς έναν υπολογιστή με το ποντίκι.

Τέλος, ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός των τηλεοράσεων της σειράς είναι βέβαιο ότι θα δέσει απόλυτα με τον χώρο σου και θα ταιριάξει με το γούστο σου.

 

 

LG UR81 4K Smart UHD TV

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG UR81 4K Smart UHD TV υπόσχονται κρυστάλλινη οπτική εμπειρία σε ανάλυση 4Κ.

Ο επεξεργασής α5 AI 4K Gen6, παρέχει μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου. Η τεχνολογία AI Brightness Color δίνει τη βέλτιστη έκφραση διαβάθμισης σε φωτεινό ή σκοτεινό περιβάλλον, κάνοντας χρήση του αισθητήρα φωτισμού. Ακόμα, μέσω της τεχνολογίας AI Sound Pro, η τηλεόραση προσομοιώνει εικονικά setup ηχείων 5.1.2. Η υποστήριξη για την τεχνολογία HDR10 Pro συμβάλλει σε μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία, με απόδοση των πραγματικών αποχρώσεων όλων των χρωμάτων και βελτιώσεις όπου αυτό είναι απαραίτητο. Τα παραπάνω, είναι βέβαιο ότι θα σου προσφέρουν την βέλτιστη οπτικοακουστική εμπειρία.

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG UR81 4K Smart UHD TV ενσωματώνουν το ThinQ AI, την τεχνολογία της LG που χρησιμοποιεί αναγνώριση φωνής για τον έλεγχο της συσκευής την γρήγορη αναζήτηση πληροφοριών και την εύκολη σύνδεση συσκευών IoT. Επίσης, η ύπαρξη του webOS 23 δημιουργεί έναν και μοναδικό κόμβο, με προτάσεις για περιεχόμενο, όπως αθλητικά, ταινίες, σειρές κλπ, που μέσω τεχνητής νοημοσύνης είναι πάντοτε προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σου. Η λειτουργία Sports Alers αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα χάνεις ούτε λεπτό από τη δράση.

 

Θα έχεις την ευελιξία να συνδέσεις μια σύγχρονη κονσόλα για video games, όπως PlayStation 5, Xbox Series X ή Xbox Series S ή ένα PC και περάσεις ατελείωτες ώρες διασκέδασης με το αγαπημένο σου χόμπι. Στα θετικά είναι ότι σου προσφέρονται όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων τεχνολογιών ALLM, eARC και HGiG. Λειτουργίες όπως το Game Optimizer θα σε γλιτώσουν από πολύτιμο χρόνο, καθώς θα αναλάβουν να ρυθμίσουν γρήγορα και αυτόματα την εικόνα και τον ήχο ανάλογα το είδος του παιχνιδιού με το οποίο ασχολείσαι την εκάστοτε στιγμή. Αν είσαι λάτρης του cloud gaming, σίγουρα θα χαρείς μαθαίνοντας ότι η τηλεόραση υποστηρίζει την υπηρεσίας GeForce Now της Nvidia.

Προφανώς, το Magic Remote θα σε αφήσει απόλυτα ενθουσιασμένο και ικανοποιημένο, καθώς θα σου προσφέρει την ευκολία ελέγχου της τηλεόρασής σου, με ιδιαίτερα απλό τρόπο, όπως ακριβώς κάνεις με το ποντίκι στον υπολογιστή σου.

Τέλος, ο σχεδιασμός της βάσης στήριξης είναι τέτοιος, που θα σου παρέχει την απαραίτητη ευελιξία για να τοποθετήσεις την τηλεόραση σε οποιοδήποτε είδος επιφάνειας.

 

 

LG UHD UR78 4K Smart TV 2023

Με μια τηλεόραση της σειράς LG UHD UR78 4K Smart TV 2023 θα βιώσεις την πραγματική οπτική εμπειρία σε ανάλυση 4K.

Ο επεξεργαστής α5 AI 4K Gen6, αναβαθμίζει τις δυνατότητες της τηλεόρασης, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου. Η τεχνολογία AI Brightness Color δίνει τη βέλτιστη έκφραση διαβάθμισης σε φωτεινό ή σκοτεινό περιβάλλον, κάνοντας χρήση του αισθητήρα φωτισμού. Ακόμα, μέσω της τεχνολογίας AI Sound Pro, η τηλεόραση προσομοιώνει εικονικά setup ηχείων 5.1.2. Η υποστήριξη για την τεχνολογία HDR10 Pro συμβάλλει σε μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία, με απόδοση των πραγματικών αποχρώσεων όλων των χρωμάτων και βελτιώσεις όπου αυτό είναι απαραίτητο. Με τα παραπάνω είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

 

Η τεχνολογία LG ThinQ AI υπάρχει και στις τηλεοράσεις της σειράς LG UHD UR78 4K Smart TV 2023. Μέσω  της χρήσης αλγόριθμων τεχνητής νοημοσύνης, η συσκευή αναγνωρίζει τη φωνή σου και επιτρέπει το έλεγχό της με φωνητικές εντολές, την ταχεία αναζήτηση πληροφοριών και την εύκολη σύνδεση συσκευών IoT. Παράλληλα, το λειτουργικό σύστημα webOS 23 δημιουργεί έναν και μοναδικό σημείο πρόσβασης, με προσωποποιημένες προτάσεις για περιεχόμενο, όπως αθλητικά, ταινίες, σειρές και επίσης χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη.

Αν είσαι από εκείνους που προτιμούν το cloud gaming, μια τηλεόραση της σειράς LG UHD UR78 4K Smart TV 2023 θα σου προσφέρει εύκολη σύνδεση με την υπηρεσία NVIDIA GeForce Now. Εννοείται ότι θα μπορέσεις να συνδέσεις μια κονσόλα Xbox ή PlayStation για να απολαύσεις ατελείωτες ώρες το αγαπημένο σου χόμπι. Με το Game Dashboard και το Game Optimizer, όλες οι ρυθμίσεις σχετικά με την εικόνα και τον ήχο πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα, με έτοιμα setups για κάθε διαφορετικό είδος παιχνιδιού. Τέλος, δεν λείπουν και από εδώ οι τεχνολογίες ALLM, eARC και HGiG.

 

Μπορείς να δεις ακόμη