DC FanDome 2021 – Όλες οι πληροφορίες για τα επερχόμενα video games από το σύμπαν της DC

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Τρία νέα trailer έδωσε στη δημοσιότητα η DC για όλους τους οπαδούς των παιχνιδιών της στα πλαίσια του DC FanDome 2021 που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Η αρχή έγινε από την Rocksteady Studios που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Suicide Squad: Kill the Justice League, με το νέο trailer να εστιάζει στους τέσσερις αντί-ήρωες που κάνει recruit η Amanda Waller στην Task Force X – την Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark-, και στη νέα τους αποστολή, την εξόντωση των μελών της Justice League. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο trailer έχει και η εμφάνιση του Batmobile, κάτι που υπονοεί ότι θα δούμε και τον Batman μέσα στο παιχνίδι.

 

Τα επόμενα δύο trailer μας ήρθαν από την WB Montreal, η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Gotham Knights. Το νέο παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από το storyline του Court of Owls, μίας μυστικής εγκληματικής οργάνωσης που κινεί τα νήματα γύρω από κάθε τι συμβαίνει στην Gotham εδώ και αιώνες, όπως αποκαλύπτει στον έκπληκτο Nightwing ο Oswald Cobblepot, ο οποίος θα προσπαθήσει με τη βοήθεια των Robin, Batgirl και Red Hood να βάλει τέλος στη σκιώδη δράση τους.

 

Και επειδή είμαστε σίγουροι πως θα θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη μυστική αυτή οργάνωση, μπορείς να παρακολουθήσεις και το behind-the-scenes video, όπου οι δημιουργοί μιλάνε για το Court of Owls αλλά και το πως μετέφεραν το υλικό από τα comics στο παιχνίδι.

 

Όσο για το που και πότε θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις τους δύο τίτλους, αμφότεροι θα γίνουν διαθέσιμοι εντός του 2022 για PC, , PS5, Xbox Series S|X,  ενώ το Gotham Knights θα μπορέσεις να το απολαύσεις επιπλέον και σε  PS4 ή σε Xbox One.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη