Διάλεξε αξεσουάρ για XBOX

Αυτή η εποχή δείχνε να είναι ιδανική για τους gamers. Αφενός υπάρχουν πολλές προσφορές σε εξοπλισμό και videogames κι αφετέρου οι νέες κυκλοφορίες, όπως το Doom Eternal και το Resident Evil 3 δείχνουν πολύ ελκυστικές. Οπότε αν είσαι ο περήφανος κάτοχος μίας XBOX κονσόλας, τότε αξίζει να επενδύσεις σε αξεσουάρ και περιφερειακά που θα απογειώσουν την εμπειρία σου.

 

Ασύρματο Χειριστήριο

Σίγουρα θα χρειαστείς ένα καλό ασύρματο χειριστήριο (Xbox One Wireless Controller). Τα χειριστήρια της Microsoft είναι όντως στιβαρά, ανθεκτικά, αξιόπιστα, εργονομικά, με επιπλέον βελτιώσεις και μοναδικό ίσως θέμα το ότι είναι σχετικά μεγάλα σε μέγεθος. Η αγορά ενός καλού controller θα βελτιώσει την απόδοσή σου, ενώ ένα δεύτερο χειριστήριο είναι πάντα χρήσιμο για co-op. Φυσικά βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα για κάθε γούστο, ενώ και το ασύρματο βολεύει γενικότερα. Τέλος, αν είσαι hardcore gamer πρέπει να τσεκάρεις την Elite σειρά. Αν και ακριβή, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά με εξαιρετικό φινίρισμα, επιπλέον buttons και δυνατότητα προγραμματισμού τους.

 

Xbox One Play and Charge Kit

Σε ένα καλό χειριστήριο χρειάζεται και ένας καλός φορτιστής. Η λογική είναι να γλιτώσεις χρόνο, αλλά και χρήμα, από την συνεχή (και εκνευριστική) εναλλαγή μπαταριών. Πέρα και από τα οικολογικά πλεονεκτήματα, με τη βοήθεια του παρεχόμενου USB καλωδίου μπορείς να συνεχίζεις το παιχνίδι ενώ ταυτόχρονα φορτίζεις.

 

Xbox headset

Τα καλά ακουστικά και μικρόφωνα μπορούν να αλλάξουν την εμπειρία σου «βυθίζοντάς» σε στον κόσμο ενός βιντεοπαιχνιδιού. Επίσης, είναι χρήσιμα και στο multiplayer ή στο να συνομιλήσεις online με τους φίλους σου. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές από διάφορες εταιρείες και για κάθε βαλάντιο! Μία εξαιρετική επιλογή είναι το Kraken Pro V2 της Razer και μία value for money το Trust GXT 404G Rana.

 

Εξωτερικός Σκληρός

Μία εξαιρετική ιδέα είναι η προσθήκη ενός φορητού (external) Hard Drive. Άλλωστε, τα σύγχρονα παιχνίδια  απαιτούν πολύ χώρο για εγκατάσταση, χωρίς κανείς να υπολογίσει τα συνεχή update ή τα DLC και Add-on. Βέβαια, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και ένα φλασάκι, αλλά ένας σύγχρονος USB 3 σκληρός θα σε βολέψει καλύτερα. Παράλληλα, θα είναι χρηστικός και πέρα από το gaming. Να σημειωθεί ότι Western Digital και Seagate προσφέρουν τέτοιους σκληρούς στα χρώματα και επίσημο logo του XBOX και μέχρι 4 TB χωρητικότητα.

 

Τιμονιέρα

Μία racing wheel είναι ιδανική για τους λάτρεις των racing games και του μηχανοκινήτου αθλητισμού. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο είδος controller που προσομοιώνει τα πετάλια, το τιμόνι, τις ταχύτητες και γενικά τα χειριστήρια και την αίσθηση ενός αυτοκινήτου. Απαιτεί ελεύθερο χώρο στο σπίτι (λόγω όγκου), έχει ένα αυξημένο κόστος, αλλά κυριολεκτικά προσφέρει μία εντελώς διαφορετική εμπειρία. Μία καλή επιλογή είναι η Thrustmaster TX Racing Wheel.

 

Microsoft Ασύρματος Προσαρμογέας Xbox για Windows 10

Το Xbox One Wireless Adapter θα σου φανεί χρήσιμο αν έχεις παλαιότερης τεχνολογίας ασύρματο XBOX One χειριστήριο. Ειδικότερα, με αυτό χρησιμοποιείς τα controllers σε υπολογιστές με Windows 10 χωρίς την χρήση USB καλωδίου, ενώ υποστηρίζει ασύρματο στερεοφωνικό ήχου και δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και οκτώ συσκευών ταυτόχρονα! Επίσης, μην λησμονείς πως οι υπηρεσίες για κονσόλες XBOX και για PC με λειτουργικό Windows 10 έχουν ενοποιηθεί εδώ και καιρό, οπότε είναι σημαντικό να μεταφέρεις την XBOX εμπειρία και στον υπολογιστή. Πάντως, τα πιο καινούργια XBOX One controllers συνδέονται απευθείας στο PC μέσω Bluetooth.

 

Μπορείς να δεις ακόμη