Διαθέσιμα τα επίσημα εργαλεία modding για το Cyberpunk 2077 από τη CD Projekt RED

by Aggeliki Tsoukana

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν 21 μήνες από την κυκλοφορία του τίτλου, όμως η CD Projekt RED κυκλοφόρησε επιτέλους τα επίσημα εργαλεία modding για την έκδοση του Cyberpunk 2077 σε υπολογιστές, προσφέροντας πλέον έναν εύκολο τρόπο στους παίκτες να παραμετροποιήσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Τα REDmod tools είναι διαθέσιμα για λήψη, εντελώς δωρεάν, τόσο μέσω του Steam, όσο και από την επίσημη σελίδα της εταιρείας.

Τα REDmod tools περιλαμβάνουν τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσεις τα δικά σου animations, ήχους, scripts και όχι μόνο και να τα μοιραστείς με την κοινότητα του παιχνιδιού, ανεβάζοντάς τα στο NexusMods.com, καθώς και τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις και να φορτώσεις όλα τα συμβατά mods στο παιχνίδι. Μάλιστα τα REDmod tools υποστηρίζουν και όσα mods έχουν δημιουργηθεί για τον τίτλο μέχρι σήμερα και θα μπορείς να τα φορτώσεις από τον archive φάκελο, απλά δεν θα εμφανίζονται μέσα στο REDmod μενού.

Ταυτόχρονα, το παιχνίδι διατρέχει τον καλύτερο μήνα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς η διάθεση του Patch 1.6 – που έφερε πολλές βελτιώσεις και νέο περιεχόμενο -, από τη μία και η animated σειρά Cyberpunk: Edgerunners του Netflix, από την άλλη, φούντωσαν το ενδιαφέρον για τον τίτλο της CD Projekt RED και έχουν προσελκύσει πολλούς νέους παίκτες στο παιχνίδι.

Τόσους πολλούς που το Cyberpunk 2077 κατάφερε να ξεπεράσει και το ρεκόρ που είχε το The Witcher 3: Wild Hunt, φτάνοντας την Κυριακή που μας πέρασε τους 136.724 ταυτόχρονους παίκτες μόνο στο Steam, ενώ έκλεισε την εβδομάδα ως το κορυφαίο παιχνίδι σε πωλήσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα, σκαρφαλώνοντας 38 ολόκληρες θέσεις!

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη