Δώσε φιλιά με αυτοπεποίθηση χάρη στην Oral-B

by Manos Kavvalos

Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν θα ήθελες το ταίρι σου κι εσύ να λάμπετε από ομορφιά και υγιεινή; Προφανώς ναι, για να ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο, όχι μόνο εκείνη την ημέρα αλλά και όλες τις υπόλοιπες. Ψάχνεις ένα δώρο; Έχεις σκεφτεί ποτέ μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα; Δόντια λευκά που λάμπουν, γεμάτα υγεία ανάμεσα σε χείλη απόλυτα έτοιμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ, απλά διάλεξε την Οδοντόβουρτσα Oral-B iO Series 6 και καθημερινά θα αντικρύζεις ένα λαμπερό χαμόγελο που δύσκολα θα μπορείς να του αντισταθείς.

 

Oral-B iO Series 6

Προσφέρει καθημερινά αποτελεσματικό καθαρισμό. Με επαναστατική τεχνολογία και εσωτερικό μηχανισμό που λειτουργεί με μαγνητικές κινήσεις, οι ίνες της κεφαλής βουρτσίσματος αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη υγιεινή όλης της οδοντοστοιχίας.

 

Πέντε προγράμματα καθαρισμού

Κάθε φορά οι ανάγκες αλλάζουν και η συσκευή που επέλεξες είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο που καλύπτει ακόμα και τις πλέον υψηλές απαιτήσεις για την υγιεινή των δοντιών. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά προγράμματα βουρτσίσματος. Η Oral-B iO Series 6 είναι ιδανική για καθημερινό καθαρισμό, ευαίσθητα δόντια, φροντίδα των ούλων, βαθύ καθαρισμό και λεύκανση. Όσο για το πόσο χρόνο χρειάζεται για ένα λαμπερό χαμόγελο; Αυτό δεν θα απασχολήσει ξανά ούτε εσένα, ούτε το έτερόν σου ήμισυ. Η συσκευή διαθέτει χρονόμετρο δύο λεπτών και ανά 30 δευτερόλεπτα δονείται για να γίνεται αντιληπτό το πότε απαιτείται αλλαγή στο τεταρτημόριο.

 

Έξυπνος αισθητήρας πίεσης για προστασία των ούλων

Η υγεία των δοντιών είναι απόλυτα συνυφασμένη με την υγεία των ούλων. Η Oral-B iO Series 6 αναλαμβάνει να καθαρίσει τα ούλα με τόση ένταση όση αντέχουν, για να μην υπάρχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτό είναι εφοδιασμένη με έναν έξυπνο αισθητήρα που αλλάζει χρώμα υπό μορφή ειδοποίησης, ανάλογα με το πόση πίεση ασκείται. Κόκκινο όταν το βούρτσισμα γίνεται με πολύ δύναμη, λευκό για πολύ απαλά και πράσινο για νορμάλ.

 

Σύνδεση με εφαρμογή ORAL-B και ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή

Η Oral-B iO Series 6 δεν είναι μια απλή οδοντόβουρτσα. Αισθάνεται τα πάντα και έχει ερωτικό δεσμό με την τεχνητή νοημοσύνη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρεις αγκαλιά τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου και να κατεβάσετε στο smartphone ή το tablet σας την εφαρμογή της ORAL-B. Η τεχνητή νοημοσύνη εκπαιδεύεται από τον τρόπο που βουρτσίζονται καθημερινά τα δόντια και προτείνει τα κατάλληλα προγράμματα για δόντια καθαρά.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη