Πέρασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Κυνηγώντας Αντιπάλους και όχι… Καρδούλες

by Manos Kavvalos

Καθώς η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει, οι παραδοσιακές εικόνες γεμάτες καρδιές, λουλούδια και σοκολατάκια κάνουν την εμφάνισή τους σε κάθε γωνιά της πόλης. Μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, τα λουλούδια και τις καρδούλες, που έχει γίνει συνώνυμο των ρομαντικών ραντεβού και των γλυκών εκπλήξεων. Όμως, δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι με την ιδέα του να γιορτάζουν την αγάπη με τρόπους που θεωρούνται παραδοσιακοί ή κλισέ. Αν κι εσύ είσαι τύπος Anti-Valentine ίσως επιλέγεις κάθε χρόνο τη μέρα εκείνη να σηκώνεις πανό διαμαρτυρίας, μιας και πιστεύεις ότι η αγάπη είναι αέναη και δεν χρειάζεται να υπάρχει συγκεκριμένη ημέρα για να την τιμήσεις. Έτσι λοιπόν μπορεί να θέλεις να κάτσεις στην αγαπημένη σου κονσόλα ή υπολογιστή, να φορέσεις τα ακουστικά και να λιώσεις στο gaming. Οι επιλογές είναι πολλές και παρακάτω σου παρουσιάζουμε ορισμένους από τους τίτλους που θα σε κάνουν να κυνηγάς αντιπάλους και όχι …καρδούλες.

 

The Last of Us Part II

Το The Last of Us Part II έχει αφήσει εποχή στη βιομηχανία των video games και πρόσφατα κυκλοφόρησε η έκδοση Remastered για το PlayStation 5.

Τα γεγονότα ξεκινάνε λίγα χρόνια μετά από εκείνα του πρώτου παιχνιδιού. H Ellie και ο Joel έχουν εγκατασταθεί στο Jackson του Wyoming, ανάμεσα σε μια ακμάζουσα κοινότητα επιζώντων. Με τις απειλές της σύγχρονης εποχής να κρατούνται έξω από τα τείχη της πόλης, το Jackson έχει γίνει τόπος ειρήνης αλλά και σχετικής σταθερότητα. Δυστυχώς όμως, η ηρεμία, ιδιαίτερα των δύο πρωταγωνιστών δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Joel και η Ellie θα βιώσουν ένα τραυματικό και βίαιο γεγονός, κάτι που θα αναγκάσει την Ellie να εκτεθεί στις απειλές που μαστίζουν τον κόσμο, αναζητώντας εκδίκηση, τιμωρία και δικαιοσύνη. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να κυνηγήσει μολυσμένους που συμπεριφέρονται σαν zombies αλλά και ανθρώπους που ανήκουν σε αντίπαλες οργανώσεις.

Το The Last of Us Part II θα μπορέσει να το απολαύσει σε PlayStation 4 και PlayStation 5.

 

 

Dead Island 2

Στο Dead Island 2 θα βρεθείς αντιμέτωπος με αιμοδιψή zombies, τα οποία θα πρέπει να εξολοθρεύσεις πριν σε μετατρέψουν σε πρωινό.

Ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, μετατρέποντας τους κατοίκους του σε αδηφάγα zombies. Η πόλη βρίσκεται σε καραντίνα και ο στρατός έχει υποχωρήσει. Δαγκωμένος, μολυσμένος, αλλά κάτι περισσότερο από απλά άνοσος, μαθαίνεις να αξιοποιείς το zombie που φιλοξενείς μέσα σου. Μόνο εσύ, και μια χούφτα άλλων επιζώντων που τυχαίνει να είναι ανθεκτικοί στο παθογόνο, κρατάτε το μέλλον του Λος Άντζελες (και της ανθρωπότητας), σε ισορροπία. Καθώς αποκαλύπτεις την αλήθεια πίσω από το ξέσπασμα, θα ανακαλύψεις ποιος – ή τι – είσαι. Επιβίωσε, εξελίξου, σώσε τον κόσμο και κέρδισε το προνόμιο να ζήσεις μια ακόμη μέρα στο Λος Άντζελες.

Για να το καταφέρεις, θα έχεις στη διάθεσή σου μια σειρά από όπλα, που θα γονατίσουν ακόμα και τα πιο ατρόμητα zombies.

Το Dead Island 2 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 

 

Just Cause 4

Το Just Cause 4 θα σε βοηθήσει να βγάλεις το άχτι σου με πυρ κατά βούληση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Έχοντας αποσυρθεί από την Agenct, στο Just Cause 4, ο Rico Rodriguez ταξιδεύει στο εμπνευσμένο από τη Νότια Αμερική νησί Solís, απόλυτα αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το θάνατο του πατέρα του. Το Solís είναι ένα μέρος που κατακλύζεται από ισχυρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους, βρίσκεται σε κατάσταση αναταραχής και στο χείλος του πολέμου. Η αδίστακτη πολιτοφυλακή Black Hand, με επικεφαλής την επικίνδυνη Gabriella, χρησιμοποιεί ό,τι έχει για να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Ο Rico σύντομα συνάπτει συμμαχία με τη Mira, μια εξεγερμένη αντιφρονούντα προτού βρεθεί να ηγείται ενός στρατού, καθώς μάχεται, παλεύει και προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μέσα από συνωμοσίες και χάος.

 

Το Just Cause 4 κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και PC. Μέσω backwards compatibility θα μπορέσεις να παίξεις επίσης σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

 

 

Shadow of the Tomb Raider

Οι περιπέτειες της δημοφιλούς Lara Croft δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο σε μια Anti Valentine ημέρα, αν και παρά το γεγονός ότι είναι σκληρή σαν ατσάλι, παραμένει άκρως ελκυστική.

Τα γεγονότα του Shadow of the Tomb Raider θα σε μεταφέρουν δυο μήνες μετά από εκείνα του Rise of the Tomb Raider. Η περιπετειώδης και ταυτόχρονα ακαταμάχητα γοητευτική, Lara Croft, μαζί με τον συνεργάτη της Jonah Maiava, παρακολουθούν άγρυπνα τις κινήσεις του οργανισμού Trinity, η ηγεσία του οποίου δεν εγκαταλείπει ποτέ τις σκοτεινές τους προθέσεις. Η βασική αποστολή των δύο χαρακτήρων είναι να μην επιτρέψουν στην Trinity να χρησιμοποιήσει αρχαία αντικείμενα που θα μπορούσαν να κυλίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα στο χάος.

Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού εκτυλίσσεται στην γεμάτη πυκνή βλάστηση ζούγκλα του Περού. Οπλισμένη από την κορυφή ως τα νύχια, με τόξα, πιστόλια και άλλα θανατηφόρα όπλα, η Lara θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους υποτακτικούς της Trinity αλλά και τους εσωτερικούς της δαίμονες. Εσύ θα πρέπει να τη βοηθήσεις να αποτρέψει την αποκάλυψη που έχουν προφητεύσει οι Μάγια.

Το Rise of the Tomb Raider είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και PC.

 

 

Dying Light 2: Stay Human

Άλλο ένα video game με zombies, αγαπημένο εχθρό των developers, που υπόσχεται εκρηκτικά ηλεκτρισμένες καταστάσεις και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο.

Πάνω από είκοσι χρόνια πριν, στη Haran, η ανθρωπότητα έχασε τη μάχη με τον ιό. Τώρα, χάνει ξανά. Η City, ένας από τους τελευταίους μεγάλους ανθρώπινους οικισμούς, κινδυνεύει από συγκρούσεις. Ο πολιτισμός έχει επιστρέψει στον μεσαίωνα. Κι όμως, ακόμα υπάρχει ελπίδα.

Είσαι ένας περιπλανώμενος με τη δύναμη να αλλάξεις τη μοίρα της City. Αλλά οι εξαιρετικές σου ικανότητες έχουν ένα τίμημα. Στοιχειωμένος από αναμνήσεις που δεν μπορείς να ερμηνεύσεις, ξεκινάς να μάθεις την αλήθεια… και θα βρεθείς στο πεδίο της μάχης. Ώρα να εξασκήσεις τις ικανότητές σου, καθώς για να νικήσεις τους εχθρούς σου και να κάνεις συμμάχους, θα χρειαστείς πυγμή και εξυπνάδα. Θα αποκαλύψεις τα σκοτεινά μυστικά που κρύβουν όσοι βρίσκονται στην εξουσία, θα διαλέξεις πλευρά και θα αποφασίσεις για το πεπρωμένο σου. Αλλά όπου κι αν σε οδηγήσουν οι πράξεις σου, υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορείς ποτέ να ξεχάσεις. Πρέπει να παραμείνεις άνθρωπος.

Το παιχνίδι προσφέρει έναν τεράστιο, ανοικτό κόσμο προς εξερεύνηση, ποικιλία όπλων για να προσεγγίσεις την αντιμετώπιση των zombies με το δικό σου στυλ, κύκλους ημέρας και νύχτας όπου οι καταστάσεις εκτός καταφυγίων είναι τελείως διαφορετικές και επιλογές που μετράνε για την εξέλιξη της περιπέτειας.

 

Το Dying Light 2: Stay Human κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

 

Marvel’s Spider-Man 2

Μπορεί ένα μέρος της στολής του Spider-Man να έχει κόκκινο χρώμα, όμως ο άνθρωπος αράχνη μόνο καρδούλες δεν στέλνει στη νεότερη περιπέτειά του. Αυτή τη φορά δεν είναι ένας, αλλά δύο.

Οι Spider-Men, Peter Parker και Miles Morales αντιμετωπίζουν την απόλυτη δοκιμασία δύναμης μέσα και έξω από τη μάσκα, καθώς παλεύουν να σώσουν την πόλη, ο ένας τον άλλον και αυτούς που αγαπούν, από τη νέα απειλή του τερατώδους Venom. Το σκηνικό τοποθετείται στην Νέα Υόρκη, την οποία θα διασχίσεις αιρούμενος με τα Web Wings, είτε παίζεις με τον Peter, είτε με τον Miles. Θα ζήσεις διαφορετικές περιπέτειες, θα χρησιμοποιήσεις επικές νέες ικανότητες, αλλά και εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας.

Θα μάθεις να αξιοποιείς τις δυνάμεις που προσφέρει στον Peter η συμβίωση και τις εκρηκτικές βιοηλεκτρικές δυνάμεις του Miles, στη μάχη ενάντια στους νέους και εμβληματικούς Super Villains της Marvel. Σε αυτούς, πέρα από τον Venom, περιλαμβάνονται ο αδίστακτος Kraven the Hunter, ο ανισόρροπος Lizard και πολλοί άλλοι από τη γκαλερί των Marvel Rogues.

Το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείς να το απολαύσεις στο PlayStation 5.

 

 

Zombie Army 4: Dead War

Οι ορδές του Χίλτερ επιστρέφουν και εσύ θα έρθεις αντιμέτωπος με στρατιές από zombies, σε ένα shooter από τους δημιουργούς της σειράς Sniper Elite. Θα γυρίσεις τον χρόνο πίσω στη δεκαετία του 1940, για να εξοντώσεις ένα προς ένα όλα τα zombies που απειλούν να σπείρουν και πάλι τον τρόμο στην ανθρωπότητα. Σύμμαχοί σου μια σειρά από επικά όπλα, για να γεμίσεις τους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων με πτώματα απέθαντων. Αν δεν τα καταφέρεις, ο Αρμαγεδδών θα διαλύσει από άκρη σε άκρη τη Γηραιά Ήπειρο.

Το ατσάλι θα ρέει άφθονο και καυτό μέσα από τις κάνες των όπλων, παράλληλα με μια ενδιαφέρουσα ιστορία που ξετυλίγεται σταδιακά.

 

Το Zombie Army 4: Dead War κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη