Δροσίσου οικονομικά με ένα φορητό κλιματιστικό

by Aggeliki Tsoukana

Το καλοκαίρι στη χώρα μας χαρακτηρίζεται από υψηλές θερμοκρασίες και έντονη ζέστη όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και τη νύχτα. Ο καύσωνας έχει αρνητικό αντίκτυπο στην πνευματική και τη σωματική σου δραστηριότητα και αναμφίβολα το κλιματιστικό αποτελεί μια εξαιρετική λύση αφού μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση, την ψυχολογία και την απόδοσή σου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σου χαρίσει έναν ποιοτικό ύπνο.

 

Φορητό κλιματιστικό: μια σύγχρονη λύση

Το φορητό κλιματιστικό αποτελεί μια σύγχρονη λύση για όσους δεν επιθυμούν μια μόνιμη εγκατάσταση, αφού μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε κάθε δωμάτιο ή στο εξοχικό, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Μπορείς να το χρησιμοποιείς κατά τις πιο καυτές περιόδους του έτους και να το αποθηκεύεις όταν δεν το χρειάζεσαι με μεγάλη ευκολία, αφού διαθέτει ειδικά ροδάκια για τη μεταφορά του.

Η επιλογή ενός φορητού κλιματιστικού αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση, καθώς εξασφαλίζει για σένα και τους αγαπημένους σου τις ιδανικές συνθήκες ψύξης και θέρμανσης σε κάθε χώρο που θα επιλέξεις να το τοποθετήσεις χωρίς να χρειάζεται εξωτερική μονάδα για να λειτουργήσει.

 

 

Δροσιά και οικονομία

Η ενεργειακή κλάση Α, σε συνδυασμό με το νέας γενιάς ψυκτικό υγρό που διαθέτουν τα νέα φορητά κλιματιστικά, επιτυγχάνουν υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμηση ενέργειας, για να απολαμβάνεις το ιδανικό κλίμα στον χώρο σου χωρίς να ανησυχείς για την κατανάλωση ρεύματος.

Τα σύγχρονα φορητά κλιματιστικά διαθέτουν ειδικό window kit, το οποίο προσαρμόζεται στο άνοιγμα του παραθύρου σου και μειώνει δραστικά τις απώλειες τόσο στη λειτουργία ψύξης όσο και θέρμανσης. Εφαρμόζεις το πτυσσόμενο kit στο παράθυρο και απομονώνεις τον εξωτερικό αέρα, βοηθώντας το κλιματιστικό να δουλέψει σε ιδανικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση.

Ταυτόχρονα, μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, χρησιμοποιώντας τον χρονοδιακόπτη 24 ωρών. Ρύθμισε τον χρόνο που θέλεις να λειτουργήσει η συσκευή σου, αποφεύγοντας την άσκοπη χρήση και μειώνοντας έτσι δραστικά την κατανάλωση ρεύματος.

Προσάρμοσε απομακρυσμένα τη θερμοκρασία και τη λειτουργία του κλιματιστικού με το ασύρματο χειριστήριο και βελτίωσε το περιβάλλον του χώρου σου άμεσα και οικονομικά.

Επίσης, για καλύτερη απόδοση και οικονομία τις βραδινές ώρες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία ύπνου που ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία του χώρου και δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για ποιοτικό ύπνο.

 

 

Γιατί να επιλέξεις φορητό κλιματιστικό;

Επιλέγοντας ένα φορητό κλιματιστικό, αποκτάς ένα κλιματιστικό ψύξης με λειτουργία αφυγραντήρα και ανεμιστήρα ταυτόχρονα. Δημιούργησε ένα δροσερό και καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από την υγρασία που προκαλεί αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα και εξασφάλισε την κατάλληλη θερμοκρασία για σένα και τους αγαπημένους σου.

Το συνολικό κόστος αγοράς ενός φορητού κλιματιστικού, είναι μικρότερο από το αντίστοιχο κόστος για ένα διαιρούμενο κλιματιστικό της ίδιας ισχύος και μειώνεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι απαλλάσσεσαι από το κόστος εγκατάστασης αφού δεν χρειάζεται επαγγελματίας ψυκτικός.

Με την ίδια συσκευή μπορείς να εξασφαλίσεις ιδανική θερμοκρασία σε περισσότερα από ένα δωμάτια, για παράδειγμα μπορείς να το χρησιμοποιείς στο καθιστικό όλη μέρα και το βράδυ σε κάποιο υπνοδωμάτιο. Επίσης μπορείς να το τοποθετήσεις για περιστασιακή χρήση σε κάποια εξοχική κατοικία ή σε φοιτητικό σπίτι, καθώς μεταφέρεται εύκολα με οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Τα φορητά κλιματιστικά είναι μια εξαιρετική λύση για όσους επιθυμούν να δροσίσουν έναν χώρο όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή, με μικρό κόστος χωρίς να χάνουν τα οφέλη μιας σύγχρονης μονάδας κλιματισμού. Επίλεξε μια ευέλικτη συσκευή κλιματισμού υψηλής απόδοσης και απόλαυσε το καλοκαίρι σου χωρίς άγχος για τη ζέστη, δημιουργώντας συνθήκες ψύξης άμεσα, αθόρυβα και οικονομικά.

Μπορείς να δεις ακόμη