E3 2017: Μετά από 14 χρόνια, το Beyond Good & Evil 2 γίνεται πραγματικότητα

by K Admin

 

Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και 14 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το παιχνίδι Beyond Good & Evil αποκτά τη συνέχεια που του αξίζει. Ως prequel στο αρχικό παιχνίδι, η νέα δημιουργία της Ubisoft χρονικά τοποθετείται στον 24ο αιώνα στο ηλιακό σύστημα που ονομάζεται System 3, πριν τη γέννηση της Jade, της πρωταγωνίστριας του αρχικού παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η Ubisoft, το νέο παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί ως μια όπερα επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται στο διάστημα, όπου οι παίκτες καλούνται να παλέψουν για την ελευθερία τους μαζί με αξέχαστους χαρακτήρες. Παράλληλα θα πρέπει να εξερευνήσουν ένα εντυπωσιακό και απέραντο ηλιακό σύστημα όταν την ίδια στιγμή «αιχμαλωτίζουν το πνεύμα του Beyond Good and Evil».

Με βάση και το πρώτο trailer του παιχνιδιού, το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον με ενδιαφέρουσα τεχνολογία και με πολύ καλό online κομμάτι όπου ο χρήστης θα μπορεί να παίξει μόνος ή με φίλους του.

 

Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή ανάπτυξης του παιχνιδιού, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμα οποιαδήποτε πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Μπορείς να δεις ακόμη