E3 2017: Επιστροφή στις ρίζες με το Call of Duty: World War II

by K-Admin 1

 

Μια πρώτη εικόνα από το multiplayer και το σημαντικότερο κομμάτι του νέου Call Of Duty, μπορέσαμε να δούμε τις πρώτες πρωινές ώρες στην παρουσίαση της Sony στα πλαίσια της έκθεσης E3.

Αν και η Activision δεν προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις, κάτι που θα κάνει αργότερα, γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι αφορά τις χρονιές 1944 και 1945 και συγκεκριμένα τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, με τη δημοφιλή σειρά να επιστρέφει στις ρίζες της. Η τελευταία φορά που η σειρά αφορούσε την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν το 2009 με την κυκλοφορία του Call of Duty: World at War, πριν η Activision εστιάσει στο μέλλον και σε διάφορες πολλές φορές αμφιλεγόμενες αποφάσεις.

Με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να γίνεται αυτή τη φορά από την Sledgehammer Games, το σίγουρο είναι ότι η καταιγιστική δράση και ίσως οι καλύτερες διαδικτυακές μάχες πρώτου προσώπου, θα είναι και αυτή τη φορά οι κύριοι λόγοι αγοράς του παιχνιδιού.

Το Call Of Duty: World War II κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου για το PlayStation 4, το Xbox One και τα Windows PC. Η Sony έχει όμως το πλεονέκτημα αφού πρώτοι οι κάτοχοι του PlayStation 4 θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο του παιχνιδιού.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη