Ε3 2018: Η Ubisoft μας μιλά για τα Assassin’s Creed Odyssey, Beyond Good and Evil 2, Skull and Bones και όχι μόνο

by K-Admin 1

 

Άπαντες περίμεναν τη συνέντευξη Τύπου της Ubisoft για να γνωρίσουν το νέο Assassin’s Creed, λίγες μέρες μετά τη διαρροή του εξ αιτίας ενός… μπρελόκ! Το Assassin’s Creed Odyssey λοιπόν θα έχει άρωμα Ελλάδας, καθώς έπειτα από αρκετά χρόνια φημολογίας, έφτασε η στιγμή η δημοφιλής σειρά να ταξιδέψει και στη χώρα μας. Το στόρι του θα εκτυλίσσεται περί τα 400 χρόνια πριν από αυτό του Origins στην αρχαία Ελλάδα, την εποχή του Πελοποννησιακού Πολέμου, με τον παίκτη να επιλέγει έναν εκ των δύο διαθέσιμων χαρακτήρων (Alexios και Kassandra) και να ξεκινά ως μισθοφόρος εξερευνώντας τη Δήλο και τη Μύκονο. Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού, σύμφωνα με τη Ubisoft παραπέμπουν πλέον περισσότερο σε RPG παρά σε action, με τις μάχες πάντως να είναι άκρως εντυπωσιακές, θυμίζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις χορογραφίες. Μένει να δούμε πόσο κοντά θα είναι η πλοκή του τίτλου στην ελληνική μυθολογία –οι προφορές στα Αγγλικά πάντως, από ένα σημείο κι έπειτα, μάλλον κουράζουν.

 

 

Περνώντας στο The Division 2, τα γεγονότα του θα εκτυλίσσονται στην Ουάσινγκτον, με τις πράξεις του παίκτη να παίζουν τον ρόλο τους –κατά τη Ubisoft– στη μοίρα των κατοίκων της. Ολοκληρώνοντας το campaign mode, οι παίκτες θα είναι σε θέση να επιλέξουν μεταξύ τριών specializations και κάπως έτσι θα ξεκινά το end-game περιεχόμενο του τίτλου με επιπλέον όπλα, skills και raids με τη συμμετοχή έως και οκτώ παικτών. Η εταιρεία αποκάλυψε πως για τον πρώτο του χρόνο τουλάχιστον, το παιχνίδι θα υποστηρίζεται με δωρεάν DLC.

 

Σε ό,τι αφορά το Beyond Good and Evil 2, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Ubisoft μάθαμε για την επιστροφή δύο χαρακτήρων από το καστ του πρώτου παιχνιδιού –των Pey’J και Jade. Στο δε τρέιλερ που παρουσιάστηκε, πήραμε μια γεύση από τα περιβάλλοντα και τον κόσμο του τίτλου, στα οποία, σύμφωνα με τη Ubisoft, θα έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει το κοινό και μάλιστα κερδίζοντας το κατιτί του!

 

Το Skull and Bones έδωσε το «παρών» σε μία ακόμα E3 με τη Ubisoft να παρουσιάζει gameplay και cinematics από το παιχνίδι. Τα γραφικά του είναι εντυπωσιακά (θυμίζει μια high end εκδοχή του Black Flag) με τα ρεσάλτα να δίνουν και να παίρνουν. Είναι εμφανές πως έχει δοθεί βάρος στο multiplayer, όμως μάλλον θα πρέπει να κάνουμε ακόμα περισσότερη υπομονή για να διαπιστώσουμε σε ποιο βαθμό.

 

Κατά τα άλλα ανακοινώθηκε το Trials Rising που έρχεται με νέα modes και πλήθος περιβαλλόντων, παραμένοντας ωστόσο πιστό στο αρχικό κόνσεπτ της σειράς. H Ubisoft, μάλιστα υπογράμμισε πως συνεργάστηκε με μέλη της κοινότητας του Trials για την παραγωγή tutorials και in-game περιεχομένου. Η κυκλοφορία του Trials Rising αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2019.

 

Ο Donkey Kong έρχεται στο Mario + Rabbids Kingdom Battle μέσω expansion (Donkey Kong Adventure) που θα κυκλοφορήσει στις 26 του μήνα. Γι’ αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν υπομονή, υπάρχει το σχετικό τρέιλερ, αν και σε δυο βδομάδες θα είναι σε θέση να ζήσουν και οι ίδιοι την εμπειρία στο Nintendo Switch τους.

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας είχαμε όμως και για το Starlink: Battle for Atlas (σκεφτείτε κάτι σαν το No Man’s Sky) το οποίο θα διατεθεί σε PS4, Xbox One και Switch στις 16 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες θα μπορούν να ενισχύουν το gameplay τους αγοράζοντας μικρές φιγούρες-μινιατούρες διαστημοπλοίων, τις οποίες θα είναι σε θέση να συνδέουν σε ένα ειδικό αξεσουάρ, ξεκλειδώνοντάς τις στο παιχνίδι τους. Σε ό,τι αφορά την έκδοση για την κονσόλα της Nintendo ειδικότερα, οι παίκτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τον Fox McCloud από το Star Fox, αποκτώντας πρόσβαση και σε επιπλέον περιεχόμενο.

 

Το The Crew 2 μπορεί να κυκλοφορεί στα τέλη του μήνα, όμως την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσει η open beta του. Αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να είναι λοιπόν, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή (μπορείς να κατεβάσεις τον client από τώρα) και να το δοκιμάσεις σε PS4, Xbox One και PC από τις 21 Ιουνίου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη