E3 2019: Η μεγαλύτερη παρουσίαση του Xbox

 

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η δική της συμμετοχή στην επερχόμενη Ε3 2019 θα ξεκινήσει με το Xbox E3 briefing την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 06:00 ώρα Ελλάδος. Η εταιρεία υπόσχεται πως θα είναι η μεγαλύτερη παρουσίαση που έχει κάνει ποτέ.

Το  Xbox E3 2019 briefing θα λάβει χώρο στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες λίγο πριν την επίσημη έναρξη του event και θα μεταδοθεί live στο επίσημο κανάλι του Xbox, Mixer, καθώς και σε άλλες πλατφόρμες που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί (αν και κάθε χρόνο η παρουσίαση της εταιρείας μεταδίδεται και μέσα από τα Twitch, YouTube, Twitter, και Facebook). Η ομάδα του Xbox υπόσχεται αποκλειστικές ανακοινώσεις για τίτλους παιχνιδιών που έρχονται εντός του 2019 και νέες πληροφορίες για τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το επερχόμενο lineup του Xbox περιλαμβάνει πολυαναμενόμενους τίτλους όπως το Halo Infinite και το Gears 5. Αναμένονται ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για παιχνίδια που αναπτύσσονται από τα πολυάριθμα στούντιο που απέκτησε η Microsoft τον περασμένο χρόνο (Undead Labs, Ninja Theory, Obsidian Entertainment, Compulsion Games, Playground Games). Τα στούντιο αυτά αποτελούν πλέον μέρος της The Initiative, του νέου στούντιο ανάπτυξης της εταιρείας. Ακόμη είναι πολύ πιθανό την ημέρα εκείνη να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Project xCloud, τη νέα game streaming πλατφόρμα της Microsoft.

Υπενθυμίζεται ότι το μεγαλύτερο gaming event στον κόσμο επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες από τις 11 μέχρι και τις 13 Ιουνίου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη