E3 2019: Οι ανακοινώσεις της Square Enix

H συνέντευξη Τύπου της Square Enix στην Ε3 2019 ήταν ένα πλούσιο σόου γεμάτο με ανακοινώσεις και trailers για νέα και επερχόμενα παιχνίδια. Παρακάτω θα βρεις τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις της εταιρείας.

 

Πρώτη ματιά στο Marvel’s Avengers

Στην Ε3 2019 είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη ιδέα από τη συνεργασία μεταξύ Crystal Dynamics και Marvel. Η Marvel φέρνει όλες τις εμβληματικές στιγμές του κινηματογραφικού franchise στον κόσμο του gaming. H  Square Enix τόνισε ότι ο τίτλος θα έχει μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία. Το Marvel’s Avengers θα προσφέρει συνεργατικό παιχνίδι online για έως 3 παίκτες, ενώ θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο μέσω DLCs. Ο τίτλος αναμένεται σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia και PC στις 15 Μαΐου. Οι κάτοχοι PS4 που θα προχωρήσουν σε προ-αγορά, θα αποκτήσουν πρώτοι πρόσβαση στην έκδοση beta του Marvel’s Avengers.

 

 

Final Fantasy 7 Remake

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολύ-αναμενόμενο Final Fantasy 7 Remake. Συγκεκριμένα, το Remake του θρυλικού RPG θα κυκλοφορήσει 3 Μαρτίου του 2020 αποκλειστικά για το PlayStation 4. Παράλληλα, ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer, στο οποίο αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες του παιχνιδιού.

Το Final Fantasy 7 Remake έρχεται επανασχεδιασμένο τόσο σε επίπεδο γραφικών και ήχου, όσο και σε επίπεδο μηχανισμών. Ειδικότερα, το turn-based σύστημα μάχης αντικαταστάθηκε από ένα ταχύτατο, γεμάτο θεαματικές κινήσεις gameplay, το οποίο συνοδεύεται από ένα έξυπνο Tactical Mode. Σε αυτό, ο χρόνος «παγώνει» και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την επόμενη του κίνηση: μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια ειδική ικανότητα, να γεμίσει την μπάρα υγείας ή να χρησιμοποιήσει μαγεία.

Η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα έρθει σε δύο δίσκους blu-ray. Αυτό σημαίνει ότι το Fantasy 7 Remake θα είναι ακόμη μεγαλύτερο από τον αρχικό τίτλο. Επιπλέον, αποκαλύφθηκαν κι οι συλλεκτικές εκδόσεις του τίτλου. Η Deluxe Edition θα περιλαμβάνει ένα artbook με σκληρό εξώφυλλο στο οποίο θα απεικονίζεται concept art του παιχνιδιού, ένα mini-soundtrack CD, ένα Cactuar Summon Materia DLC και φυσικά το steelbook με τον Sephiroth. Θα κυκλοφορήσει επίσης η 1st Class Edition και θα περιλαμβάνει όσα και η Deluxe μαζί με μια εντυπωσιακή φιγούρα της Play Arts Kai, του Cloud Strife με την μηχανή και το σπαθί του και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από το κατάστημα της Square Enix.

Όσοι κάνουν προπαραγγελία οποιαδήποτε έκδοση του τίτλου θα αποκτήσουν και ένα δωρεάν DLC.

 

«Outriders», το νέο παιχνίδι της People Can Fly

To στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Bulletstorm βρέθηκε στη σκηνή της Square Enix για να παρουσιάσει ένα σκοτεινό co-op shooter πρώτου προσώπου, το οποίο έρχεται με τον τίτλο «Outriders». Το νέο πόνημα της People Can Fly εστιάζει στην ιστορία, ενώ προσφέρει συνεργατικό παιχνίδι για έως και 3 παίκτες. Η εταιρεία κάνει λόγο για μια αυθεντική εμπειρία AAA co-op shooter με πλούσια χαρακτηριστικά και δυνατή αφήγηση στους παίκτες. Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο αναμένονται τον ερχόμενο χειμώνα. Η κυκλοφορία του Outriders έχει οριστεί για το καλοκαίρι του 2020 σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

 

To Final Fantasy 8 Remastered είναι γεγονός

Μετά από τις έντονες φημολογίες των τελευταίων ημερών, η Square Enix προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του Final Fantasy 8 Remastered, το οποίο έρχεται με βελτιωμένα γραφικά για τις πλατφόρμες της τωρινής γενιάς. Ο τίτλος αναμένεται εντός του 2019 σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και Windows PC.

 

 

Launch trailer για το πακέτο επέκτασης Final Fantasy 14: Shadowbringer

Το μεγάλο νέο πακέτο επέκτασης του Final Fantasy 14 βρίσκεται προ των πυλών και η Square Enix δημοσίευσε ένα νέο βίντεο μέσα από το οποίο παρουσιάζει λεπτομερώς το νέο περιεχόμενο που έρχεται να προστεθεί στο παιχνίδι. Στο Shadowbringer, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν νέα Jobs και χαρακτήρες, καθώς και να εξερευνήσουν νέες περιοχές. Το Final Fantasy 14 Showdowbringers θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Ιουνίου για όσους προ-παραγγείλουν και στις 2 Ιουλίου για όλους τους υπόλοιπους σε εκδόσεις για Mac, PlayStation 4, Xbox One και Windows PC.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη