E3 2019: Τον Σεπτέμβριοη κυκλοφορία του Gears 5 για Xbox One και PC

by K Admin

 

Gears 5 Alex Ross Horizontal Key Art

 

Το Gears 5 έκανε επιτέλους την εμφάνισή του στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft στη φετινή Ε3 φέροντας πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στους fans της σειράς. Έτσι, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο νέα βίντεο του παιχνιδιού, μέσα από το οποία αποκαλύπτονται η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού και το ολοκαίνουργιο Escape Mode.

 

 

Το Gears 5 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους για Xbox One και Windows PC, ενώ η Microsoft αποκάλυψε και το Terminator: Dark Fate character pack το οποίο θα έρθει σαν bonus για όσους προχωρήσουν σε προ-αγορά του παιχνιδιού. Στο Terminator: Dark Fate, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με τους δύο από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες του κινηματογραφικού franchise, τη Sarah Connor και τον Terminator T-800.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα multiplayer test το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου, έτσι ώστε η ομάδα ανάπτυξης να μπορεί να τεστάρει το πόσο ομαλή είναι η online εμπειρία του τίτλου. Τέλος, το Gears 5 θα είναι διαθέσιμο και στο Games Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ErqsgG0HRR8

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη