E3 2021: Back 4 Blood

by Aggeliki Tsoukana

 

Την άμεση κυκλοφορία του Back 4 Blood στο Xbox Game Pass, ανακοίνωσε στην παρουσίαση της Microsoft, η Turtle Rock Studios με publisher τη Warner Bros. Interactive Entertainment. Πρόκειται για ένα παιχνίδι προοπτικής πρώτου προσώπου στο οποίο ο χρήστης συνεργάζεται με την ομάδα του με απώτερο σκοπό να επιβιώσουν από τα μαινόμενα ζόμπι που επιτίθενται. Μια ιδέα που έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια από το Left 4 Dead, επίσης παιχνίδι της Turtle Rock Studios.

Όπως μαρτυρά και ο τίτλος του παιχνιδιού η ομάδα των 4ων ατόμων πρέπει να συνεργαστεί άρτια για να εξασφαλίσει την επιβίωσή της. Ακρίβεια στον στόχο, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικότητα αποτελούν μερικά από τα κομβικά στοιχεία που θα χρειαστεί κάθε παίκτης.

Το Back 4 Blood αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου του φετινού έτους και θα είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας, ενώ θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω του Steam και του Epic Games Store.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ του τίτλου παρακάτω.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη