E3 2021: Starfield

by Aggeliki Tsoukana

 

Με παρουσίαση ενός νέου τίτλο έκανε την εισαγωγή της η Microsoft με την Bethesda στα πλαίσια της φετινής Ε3. Πρόκειται για το νεοσύστατο Starfield, ένα παιχνίδι στο οποίο ο χρήστης θα εξερευνήσει τους γαλαξίες σε ένα τελευταίο ταξίδι της ανθρωπότητας προς το άγνωστο.

Έχοντας για σύμμαχό του την τεχνολογική εξέλιξη και την πρόοδο της ανθρωπότητας στα αστρικά ταξίδια, θα ξεκινήσει η μεγάλη περιπέτεια εξερεύνησης του σύμπαντος. Λίγες πληροφορίες έγιναν γνωστές για τον τίτλο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Στο βίντεο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να ζει σε μια διαστημική βάση σε κάποιο ξένο πλανήτη.

Το Starfield πρόκειται για τον πρώτο τίτλο, σε νέο σύμπαν, που δημιουργεί η Bethesda μετά από 25 χρόνια και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox Series X|S και τα PC . H διάθεση του έχει οριστεί για τις 11 Νοεμβρίου του 2022 ενώ οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα μπορέσουν να το κατεβάσουν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη