E3 2021: Dying Light 2 Stay Human

by Aggeliki Tsoukana

 

Συνέχεια παρουσιάσεων στην τρίτη μέρα της φετινής Ε3 και η Techland έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι της Dying Light 2 Stay Human. Η ιστορία του παιχνιδιού εξελίσσεται καθώς ένας θανατηφόρος ιός ξεφεύγει από το Ιράν και μια επερχόμενη τραγωδία είναι προ των πυλών.

Ο ιός εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη όπως και στην πόλη που λαμβάνει χώρα το παιχνίδι με τον στρατό να προβαίνει σε μια λανθασμένη κίνηση δίνοντας εντολή για ρίψη χημικών. Τα χημικά μολύνουν χώμα, φυτά και ανθρώπους μετατρέποντας τους σε τέρατα. Τέρατα που επιτίθενται σε οτιδήποτε βρεθεί στο πέρασμά τους.

Οι επιζώντες έχοντας καταλάβει τις οροφές της πόλης βρίσκονται σε διάσταση με τα τέρατα που κυριαρχούν τους δρόμους της πόλης . Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Έιντεν, μη μπορώντας να αγνοήσει το παρελθόν του και κυρίως αυτά που συνέβησαν στον ίδιο και την αδερφή του, ξεκινά μια περιπέτεια αναζήτησης με σκοπό να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον ταλανίζουν χρόνια.

Ένα παιχνίδι με αρκετές δυσκολίες, μυστήρια, κρίσιμες αποφάσεις και κυρίως περιπέτεια περιμένει τους χρήστες που θα το προτιμήσουν. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου του 2021 και θα είναι διαθέσιμο για Playstation 4 , Playstation 5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X.

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη