E3 2021: Monster Hunter Stories 2 Wings Of Ruin

by Aggeliki Tsoukana

 

Κατά τη διάρκεια της φετινής παρουσίασης της Capcom στην Ε3 2021, η εταιρία ανακοίνωσε εκτός των άλλων το ανανεωμένο Monster Hunter Stories 2 Wings Of Ruin. Η εταιρία μας ταξιδεύει ξανά στον μαγευτικό κόσμο του Monster Hunter τονίζοντας μέσα από τον τίτλο τη μοναδική δύναμη του δεσμού ανάμεσα στον αναβάτη και το τέρας του. Ένας δεσμός που απαιτεί πλήρη ταύτιση και συνεργασία των 2 με σκοπό να λειτουργούν σαν ένα. Ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον που κρατά τον παίκτη σε αγωνία κάθε λεπτό. Σε συνεργασία με τα νέα οπτικά εφέ που μαγνητίζουν, ο νέος τίτλος στο σύμπαν του Monster Hunter προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming.

Το Wings of Ruin demo κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου, ενώ η πρώτη δωρεάν ενημέρωση του τίτλου θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου. Επιπλέον, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων από το demo τα οποία ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει στο πλήρες παιχνίδι. Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PC στις 9 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη