E3 2021: Guardians Of The Galaxy

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Την παρουσίαση της Square Enix άνοιξε ένας νέος τίτλος στο σύμπαν της Marvel. Το Guardians of The Galaxy αναπτύσσεται από το στούντιο Eidos Montreal γνωστό για τη δουλειά του στη σειρά Deus Ex. Το νέο πόνημα της Eidos ειναι ένα third-person action-adventure παιχνίδι με έμφαση στο campaign χωρίς online mode.

Η γνωστή παρέα των Guardians of The Galaxy, μετά την επιτυχημένη τους μεταφορά στο κινηματογράφο, ζωντανεύει και στις gaming κονσόλες και φέρνει μια νέα μοναδική περιπέτεια. Σταρ Λορντ, Γκαμόρα, Ντραξ και η υπόλοιπη παρέα αναμένεται να μας χαρίσει αμέτρητες ώρες gaming σε μια ανάλαφρη και συνάμα περιπετειώδης εκδοχή των Guardians Of The Galaxy.

 

 

Στο gameplay βίντεο του τίτλου εξαιρετικά εμφανής ειναι η προσοχή που έχει δοθεί στις ατάκες των ηρώων για να πλαισιώνουν με ευχάριστο τρόπο το γρήγορο gameplay. Το αστρικό ταξίδι ανά τους γαλαξίες και οι επικές μάχες τώρα αρχίζουν. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου του 2021 και θα είναι διαθέσιμος για τις κονσόλες PS4,PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη