E3 2021: Halo Infinite

by Aggeliki Tsoukana

 

Ένα από τα μεγάλα χαρτιά της Microsoft για την Ε3 2021 ήταν το Halo Infinite. Μετά από την ακύρωση της κυκλοφορίας που είχε οριστεί για το περασμένο έτος, οι παίκτες περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν περισσότερα για το παιχνίδι και τις αλλαγές που έχει δεχτεί για να το κάνουν να ξεχωρίσει και να ενταχθεί οπτικά αλλα και παικτικά δίπλα στα υπόλοιπα παιχνίδια νέας γενιάς.

Το Halo Infinite θα φέρει για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς έναν πιο ανοιχτό σχεδιασμό στις πίστες του ενώ επίσης για πρώτη φορά σε παιχνίδι της σειράς, ο παίκτης θα μπορεί να αναβαθμίσει τον πρωταγωνιστή (Master Chief) κατι που υπονοεί RPG στοιχεία στον τίτλο. Το ολιγόλεπτο trailer έδειξε την επανασύνδεση του Master Chief με τη Cortana τα βλέμματα μαγνήτισαν όμως τα νέα αναβαθμισμένα γραφικά και ο μεγάλος ανοιχτός κόσμος.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 για Xbox One, Xbox Series S|X και PC ενώ οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι χωρίς έξτρα κόστος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη