E3 2021: Forza Horizon 5

by Aggeliki Tsoukana

 

Ένα ολοκαίνουριο Forza με άρωμα Λατινικής Αμερικής παρουσίασε η Microsoft στην Ε3 2021. Microsoft και Forza Horizon αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μηχανοκίνητου gaming και δεν έλειπαν από την παρουσίαση. Το νέο Forza Horizon 5 μας ταξιδεύει στο μαγευτικό Μεξικό σε ένα χάρτη πιο μεγάλο και φαντασμαγορικό από ποτέ.

Μια βόλτα με το νέο hypercar της Mercedes-Benz βασισμένο στην τεχνολογία της F1 στο τρέιλερ του Forza, μας άφησε άφωνους, ενώ η περιήγηση από τα rainforests και τους Μάγια, την έρημο του Μεξικό μέχρι τα στενά της πόλης δίπλα στην θάλασσα, εκπλήρωσε με το παραπάνω αυτά που υπόσχεται το νέο Forza, δηλαδή διασκέδαση ελευθερία και ομορφιά.

 

 

Μαγευτικά γραφικά, ολοκαίνουργια modes, ελευθερία για customize, αμέτρητα αυτοκίνητα και πολλά γκάζια περιμένουν τους χρήστες στο νέο Forza Horizon 5. Ο τίτλος ως γνωστό exclusive του Xbox θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου του 2021 για Xbox Series X|S, Xbox One, και PC.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη