E3 2021: Redfall

by Aggeliki Tsoukana

 

Η συνδυασμένη παρουσίαση Microsoft και Bethesda στο πλαίσιο της Ε3 2021 έκλεισε με μια έκπληξη. Η ομάδα ανάπτυξης Arkane studios,  γνωστή για τη δουλειά της στη σειρά Dishonored αλλα και πιο πρόσφατα στο Prey, παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι πολύ διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Το νέο παιχνίδι της Arkane ονομάζεται Redfall και πρόκειται για ένα πρώτου προσώπου, ανοιχτού κόσμου, συνεργατικό shooter. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην ομώνυμη πόλη η οποία έχει καταληφθεί από βαμπίρ. Η πόλη βρίσκεται πάνω σε ένα νησί το οποίο έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο και τα βαμπίρ έχουν κρύψει τον ήλιο για να κινούνται ελεύθερα. Ο παίκτης καλείται να επιλέξει τον χαρακτήρα του και να σώσει την πόλη από την εισβολή.

Οι εχθροί του παιχνιδιού δεν ειναι τα τυπικά βαμπίρ αλλά ένα πείραμα που πήγε στραβά και μετέτρεψε τους περισσότερους ανθρώπους του νησιού σε αιμοβόρα τέρατα. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022 για Xbox Series X|S και PC ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η εξαγορά της Bethesda σημαίνει ότι το παιχνίδι θα εμφανιστεί από την πρώτη κιόλας μέρα στο Xbox Game Pass.

Ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη