E3 2021: Psychonauts 2

by Aggeliki Tsoukana

 

Περισσότερες πληροφορίες έγιναν γνωστές για το Psychonauts 2 κατά τη διάρκεια της E3 2021 στην παρουσίαση της Microsoft. Το sequel του παλιού αγαπημένου Psychonauts που κυκλοφόρησε το 2005 έρχεται για να ξανά βυθίσει τους παίκτες στον κόσμο του, νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Το Psychonauts 2 είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι με την υπογραφή της Doublefine Productions. Ο χρήστης ξεκινά τη συναρπαστική εμπειρία ως ο Razputin Aquato, ένας εκπαιδευμένος ακροβάτης, ο οποίος πραγματοποιεί το όνειρό του να ενταχθεί στη διεθνή οργάνωση κατασκοπείας, γνωστή ως Psychonauts. Αλλά αυτοί οι κατάσκοποι βρίσκονται σε μπελάδες. Ο Ραζ πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να φέρει πίσω τον νεκρό κακοποιό, Μαλιγκούλα!

Η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε από μια παθιασμένη ομάδα θαυμαστών που χρηματοδοτούσε το έργο για να ζωντανέψει το Psychonauts 2 σε πολλές πλατφόρμες. Όταν κυκλοφορήσει το Psychonauts 2 στις 25 Αυγούστου, θα είναι διαθέσιμο σε Xbox Series X|S, Xbox One, Playstation 4, Playstation 5, PC καθώς και στη cloud υπηρεσία του Xbox. Η εταιρία έχει βλέψεις να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και Mac και Linux σε μεταγενέστερο όμως χρόνο.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη