E3 2021: Sonic Colors: Ultimate

by Aggeliki Tsoukana

 

Κατά τη διάρκεια της τρίτης μέρας της Ε3 2021 αποκαλύφθηκαν νέα πλάνα από τον επερχόμενο τίτλο της Saga, Sonic Colors: Ultimate. Το σχεδόν δύο λεπτών gameplay trailer παρουσιάζει το Planet Wisp: Act 4.  Σχετικά με τον τίτλο, πρόκειται για ένα παιχνίδι βασισμένο στον γνωστό κόσμο του Sonic που υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία και υψηλές ταχύτητες! Η πλοκή εξελίσσεται καθώς ο κακός Dr. Eggman έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο αστρικό πάρκο γεμάτο απίστευτα και πολύχρωμα αξιοθέατα, το τροφοδοτεί όμως, εκμεταλλευόμενος μια εξωγήινη φυλή που ονομάζεται «Wisps».

Με την ταχύτητα αστραπής του Sonic, ελευθέρωσε τα Wisps για να μάθεις τα μυστικά των εκπληκτικών τους δυνάμεων, καθώς εξερευνάτε έξι μοναδικούς πολύχρωμους κόσμους, ο καθένας γεμάτος επικίνδυνους εχθρούς. Σημαντική μνεία γίνεται για τα γραφικά, τις πρόσθετες λειτουργίες και το βελτιωμένο gameplay σε ένα αποτέλεσμα που αποτελεί την απόλυτη εμπειρία Sonic.

Εξερεύνηση και περιπέτεια σε συναρπαστικά περιβάλλοντα, απίστευτες ταχύτητες και κυρίως ένα μυστηριώδες πάρκο περιμένουν τους παίκτες να τα απολαύσουν . Το νέο Sonic Colors: Ultimate θα γίνει διαθέσιμο στις εξής πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC με νέα βελτιωμένα γραφικά όπως δεν έχετε δει ποτέ στον κόσμο του Sonic. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού έχει οριστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου του 2021.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη