E3 2021: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

by Aggeliki Tsoukana

 

Με σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων ξεκίνησε η παρουσίαση της Microsoft για την Ε3 2021. Μια απο τις ανακοινώσεις ήταν και η πορεία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, η νεότερη προθήκη στο σύμπαν του S.T.A.L.K.E.R. Η GSC, εταιρία ανάπτυξης φαίνεται να έχει ολοκληρώσει μεγάλο μέρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού και μοιράστηκε με το κοινό ένα ολιγόλεπτο gameplay trailer.

Στα πλάνα που παρουσιάστηκαν, ο χαρακτήρας διηγείται ιστορίες στους συμμάχους του για τις περιπέτειες στις οποίες έχει βρεθεί. Το παιχνίδι, όπως είδαμε, θα φέρει δυνατότητες άμεσης αναβάθμισης των όπλων με loot που βρίσκει ο παίκτης διάσπαρτο στον κόσμο. Τα όπλα ποικίλουν απο απλα assault rifle και καραμπίνες μέχρι… πιο ιδιαίτερα.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου 2022 ενώ θα φέρει υποστήριξη για 4Κ και ray tracing. Οι πλατφόρμες στις οποίες θα εμφανιστεί το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl ειναι τα Xbox Series X|S και PC ενώ οι συνδρομητές Xbox Game Pass θα μπορέσουν να το κατεβάσουν από τηv πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Ακολουθεί το gameplay trailer.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη