E3 2021: Shadow Warrior 3 trailer 2

by Aggeliki Tsoukana

 

Το δεύτερο trailer για το επερχόμενο Shadow Warrior 3 έδωσε στη δημοσιότητα η Devolver Digital, publisher του παιχνιδιού. Η ιστορία του τίτλου έχει ως εξής, ο Lo Wang και ο πρώην εργοδότης του στέκονται απέναντι στον Ορότσι Ζίλα σε μια απίθανη αποστολή που ξεκινά με σκοπό την ανάκτηση ενός αρχαίου δράκου που απελευθερώθηκε απρόθυμα από την αιώνια φυλακή του.

Ο βαριά οπλισμένος Lo Wang, πρέπει να διασχίσει άγνωστα μέρη του κόσμου για να εντοπίσει το σκοτεινό θηρίο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι η μάσκα ενός νεκρού θεού, ένα αυγό δράκου, ένα άγγιγμα μαγείας και αρκετή πυρκαγιά για να συγκρατήσει τον επικείμενο κατακλυσμό.

Περιηγήσου σε μια μυθική ασιατική γη που είναι γεμάτη με τη μαγεία και την τεχνολογία των αρχαίων σαμουράι, που τώρα κατακλύζονται από τους δαιμονικούς γιόκα από την ιαπωνική λαογραφία. Η ροή του παιχνιδιού ανάμεσα από διάφορες κινήσεις όπως τρέξιμο στον τοίχο, διπλά άλματα, το φανταχτερό νέο γάντζο σύσφιξης σε συνδυασμό με τα φαντασμαγορικά ιαπωνικά κατάνα προσφέρουν ένα θεαματικό gameplay που δίνει στον χρήστη αυτό που επιζητά μέσα από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Το Shadow Warrior 3 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam το 2021. Παρακάτω ακολουθεί το τρέιλερ του τίτλου.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη