E3 2021: Wizard with a Gun

by Aggeliki Tsoukana

 

Wizard with a Gun, ένα online co-op παιχνίδι από τη Galvanic Games και την Devolver Digital. Το Wizard with a Gun πρόκειται για έναν τίτλο επιβίωσης σε έρημο με αρκετά μυστήρια και επικίνδυνα πλάσματα . Ο χρήστης μπορεί να παίξει είτε μόνος είτε σε συνεργασία με τους φίλους του, να δημιουργήσει και να εξοπλίσει τον μάγο του και να εξερευνήσει το άγνωστο. Υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού των όπλων και γενικότερα του εξοπλισμού του χρήστη ωστόσο εάν υπερβεί τις δυνατότητες του μπορεί να τα χάσει όλα!

Το παιχνίδι εξελίσσεται σε νέα τμήματα του κόσμου γεμάτα ερήμους, βάλτους, τούνδρα και λιβάδια. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να επιβιώσει είτε μόνος του ή με έως και τέσσερις άλλους μάγους στο διαδικτυακό co-op παιχνίδι, συνδυάζοντας πόρους, μαγεία και δημιουργικότητα στο κτίσιμο του πύργου του.

Όπως ανακοινώθηκε στο live της Devolver Digital, η διάθεση του τίτλου θα ξεκινήσει το 2022 και θα απευθύνεται σε κατόχους κονσόλας Nintendo Switch καθώς και σε κατόχους PC μέσω της πλατφόρμας του Steam.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη