E3 2021: Assassin’s Creed Siege of Paris Expansion

by K-Admin 1

 

Ανάμεσα στις πολλές ανακοινώσεις του Ubisoft Forward υπήρξε και το εμβληματικό Assassin’s Creed.  Το νέο Expansion του τίτλου με ονομασία Siege of Paris υπόσχεται στους παίκτες ακόμα περισσότερες ώρες στο πιο αγαπητό τίτλο της σειράς (αφού όπως αποκαλύφθηκε το Valhala ειναι το Assasins Creed με τις περισσότερες πωλήσεις).

Το gameplay εξελίσσεταιστο Νότο, καθώς το βασίλειο της Francia έχει ενοποιηθεί υπό έναν μόνο βασιλιά για πρώτη φορά εδώ και εκατό χρόνια. Ο Κάρολος, ο μεγάλος εγγονός του Καρλομάγνου, τώρα κηρύττει πόλεμο εναντίον των Νορβηγών στη Φρανκία. Η Αγγλία θα μπορούσε να είναι η επόμενη. Ο Ravensthorpe πρέπει να δημιουργήσει νέους συμμάχους στη Francia για να αποφύγει την απειλή πολέμου. Η περιπέτεια ξεκινά καθώς ένας επισκέπτης φτάνει στην αποβάθρα του Ravensthorpe.

 

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward 2021 ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη