Εμπιστεύσου τον καφέ σου σε μια αυτόματη καφετιέρα Bosch

by Zikou Stella

Η Bosch είναι μια από τις πλέον γνωστές εταιρείες στον χώρο των οικιακών συσκευών. Μεταξύ άλλων κατασκευάζει αυτόματες καφετιέρες για να παρασκευάζεις εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο σου ρόφημα. Η καφετιέρα espresso Bosch VeroCup 500 και η καφετιέρα espresso Bosch VeroCup 100 υπόσχονται πολλά περισσότερα από μια απλή κούπα καφέ, προσφέροντας τέλειο άρωμα και γεύση που γεμίζουν κάθε σου στιγμή.

 

 

Bosch VeroCup 500

Με την καφετιέρα espresso Bosch VeroCup 500 θα απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και θα σε απαλλάξει από τον προβληματισμό πώς να φτιάξεις έναν κρεμώδη cappuccino. Με την τεχνολογία oneTouch που ενσωματώνει η πλήρως αυτόματη μηχανή εσπρέσο της Bosch θα παρασκευάζεις εύκολα και γρήγορα latte macchiato, cappuccino, espresso ή ροφήματα γάλακτος. Βεβαίως, απαραίτητη είναι η πρώτη ύλη και για αυτό φροντίζει ο μύλος χωρητικότητας 250 γραμμαρίων, με ξεχωριστές ρυθμίσεις για ασύγκριτη γεύση και άρωμα.

 

MilkMagic Pro για τέλειο cappuccino

Αν είσαι λάτρης του cappuccino ετοιμάσου να απολαύσεις το τέλειο ρόφημα. Απλά βάζεις το γάλα στο φλιτζάνι, τοποθετείς το το ακροφύσιο μέσα στο γάλα και ενεργοποιείς την καφετιέρα με την επιλογή για παρασκευή capuccino. Η μηχανή σου γνωρίζει ακριβώς το τι πρέπει να κάνει για να γεμίσει την κούπα σου με καφέ που θα απογειώσει τις αισθήσεις σου.

 

 

Intelligent Heater για πλούσιο άρωμα

Η παρασκευή του καφέ έχει τα μυστικά της τα οποία δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζεις, καθώς η Bosch VeroCup 500 αναλαμβάνει να κάνει τα πάντα για να σου προσφέρει τη δόξα του καλύτερου barrista της παρέας. Χάρη στο σύστημα SensoFlow ρυθμίζεται αυτόματα η θερμοκρασία παρασκευής καφέ για τέλειο άρωμα και πλούσια γεύση. Επιπλέον, υπάρχει ενεργή αντίσταση που θερμαίνει τα φλιτζάνια του καφέ για ακόμα πιο απολαυστικές εμπειρίες.

 

Ευκολία, Άνεση και Υγιεινή

Με ακροφύσια του καφέ που ρυθμίζονται σε ύψος, μπορείς ακόμα και να χρησιμοποιείς ποτήρια για Latte Macchiato. Επιπλέον, η συσκευή ανοίγει από μπροστά, δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στον πάγκο της κουζίνας και καθαρίζεται εύκολα. Η αποσυναρμολόγηση του ακροφύσιου του γάλακτος είναι απλή υπόθεση και είναι δυνατό να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη συντήρηση, η καφετιέρα διαθέτει αυτόματη λειτουργία καθαρισμού και αφαλάτωσης. Τέλος, το φίλτρο Brita όχι μόνο μειώνει την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα αλλά και φιλτράρει τις ουσίες που επηρεάζουν την οσμή και τη γεύση του καφέ.

 

Η Bosch VeroCup 500 δουλεύει με πίεση 15 bar στα 1.300 Watt και έχει βάρος 7,2 κιλά.

 

 

Bosch VeroCup 100

H Bosch VeroCup 100 είναι η ιδανική καφετιέρα για να παρασκευάζεις ροφήματα που θα απογειώνουν τους γευστικούς σου κάλυκες και θα σε βοηθάνε να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ιδανικό τρόπο.

 

Έμφαση στην πρώτη ύλη

Ο αλεσμένος καφές είναι το πρώτο βήμα για να γεμίσεις το φλιτζάνι σου με μοναδικές γεύσεις. Η Bosch VeroCup 100 διαθέτει έναν ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας μύλο άλεσης, χωρητικότητας 250 γραμμαρίων. Δεν φθείρεται καθώς είναι κατασκευασμένος από κεραμικό υλικό και η ικανότητά του να αλέθει τον καφέ το ίδιο λεπτά αποτελεί εγγύηση ότι θα απολαύσεις όλο το άρωμα και τη γεύση από κάθε κόκκο. Υπάρχουν ξεχωριστές ρυθμίσεις για τον βαθμό άλεσης και το αποτέλεσμα είναι πάντοτε τέλεια γεύση και εκλεπτυσμένα αρώματα.

 

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της γεύσης

Οι τεχνολογίες που ενσωματώνει η Bosch VeroCup 100 ανοίγουν την πύλη προς τον γευστικό παράδεισο. Χάρη στο σύστημα OneTouch μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού ξενοιάζεις από το άγχος του πως θα φτιάξεις ένα κρεμώδη cappuccino, έναν latte macchiato, ένα espresso ή ακόμα και ροφήματα γάλακτος. Για τη ρύθμιση της τέλειας θερμοκρασίας αναλαμβάνει η τεχνολογία SensorFlow που σου εξασφαλίζει γευστικό καφέ με πλούσιο άρωμα. Το ίδιο εύκολα μπορείς να φτιάξεις το αφρόγαλα για τον αγαπημένο σου cappuccino με το MilkMagic Pro. Βάζεις στο φλιτζάνι την επιθυμητή ποσότητα γάλακτος, τοποθετείς το ακροφύσιο στο γάλα και μετά αναλαμβάνει η καφετιέρα σου που είναι άριστα «εκπαιδευμένη» για να σου ετοιμάσει το απόλυτο ρόφημα.

 

Δυνατές επιδόσεις και άνεση

Η τέλεια εκχύλιση του καφέ επιτυγχάνεται με την αντλία νερού που δουλεύει με πίεση 15 bar. Ο καφές διατηρεί όλα του τα αρώματα και το σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ για να φτιάξεις τον πρώτο σου καφέ μετά την ενεργοποίηση της συσκευής. Ακόμα, η Bosch VeroCup 100 είναι κατασκευασμένη με τρόπο τέτοιο που διευκολύνεται ο καθαρισμός και η συντήρησή της. Επίσης είναι εφοδιασμένη με όλα τα απαραίτητα για την υγιεινή σου, όπως φίλτρο Brita που συγκρατεί ένα μεγάλο ποσοστό από τα άλατα του νερού για να μην αλλοιώνεται η γεύση του καφέ και αυτόματο σύστημα αφαλάτωσης και καθαρισμού.

 

H Bosch VeroCup 100 έχει βάρος 6,9 κιλά και λειτουργεί στα 1.300 Watt.

Μπορείς να δεις ακόμη